“Αυτοκτονία” για Ντόρτμουντ

Τρία γκολ σε 12 λεπτά δέχθηκε από τη Χόφενχαϊμ η Ντόρτμουντ, παραχωρώντας τελικά εντυπωσιακή ισοπαλία (3-3), κάνοντας δεύτερη σερί γκέλα στην Μπουντεσλίγκα. Σπουδαίο διπλό για Χέρτα, ανάσες για Ανόβερο,κόλλησαν στο μηδέν Λειψία και Άιντραχτ.

Τρία γκολ σε 12 λεπτά δέχθηκε από τη Χόφενχαϊμ η Ντόρτμουντ, παραχωρώντας τελικά εντυπωσιακή ισοπαλία (3-3), κάνοντας δεύτερη σερί γκέλα στην Μπουντεσλίγκα. Σπουδαίο διπλό για Χέρτα, ανάσες για Ανόβερο και Φράιμπουργκ, κόλλησαν στο μηδέν Λειψία και Άιντραχτ.

Δεν στοίχισε πολύ η ισοπαλία στην Ντόρτμουντ καθώς και η Γκλάντμπαχστραβοπάτησε στην έδρα της κόντρα στη Χέρτα.Η πρωτοπόρος Μπορούσια Ντόρτμουντ που αγωνίστηκε χωρίς τον τραυματία Μάρκο Ρόις, προηγήθηκε στο σκορ με τον Σάντσο στο32ο λεπτό από ασίστ του Πίστσεκ με τον Άγγλο να σκοράρει το 8ο φετινό του γκολ, ενώ έγινε ο νεότερος παίκτης του πρωταθλήματος που φτάνει τα 8 γκολ.Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα του Φαβρ να πετυχαίνει 2ο γκολ με τον Μάριο Γκέτσε ο οποίος έφτασε τα 50 στην καριέρα του στη Μπουντεσλίγκα.Στο 2ο μέρος ο Πορτογάλος Γκερέρο ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν παράτησαν το ματς κάνοντας ντέρμπι το φινάλε.Δύο γκολ σημείωσε ο Μπελφοντίλ και ένα ο Καντεράμπεκ για το τελικό 3-3 στο ”Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ”.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Χέρτα κερδίζοντας την Γκλάντμπαχ και την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα μέσα στο Μπορούσια Παρκ.Ο Καλού στο 33ο λεπτό,ο Ντούντα στο 56ο και ο Σέλκε στο76ο λεπτό έφεραν την ομάδα της πρωτεύουσας μία ανάσα από τις ευρωπαϊκές θέσεις.

Φοβερό ματς έγινε στο Φράιμπουργκ με τους γηπεδούχους να παίρνουν βαθμό στις καθυστερήσεις.Στο 11ο λεπτό ο Γάλλος μπακ Ρουσιγιόν έδωσε το προβάδισμα στην Βόλσφμπουργκ, όμως λίγο πριν φύγει το ημίχρονο ο Γκρίφο ισοφάρισε σε 1-1.Στο 67ο λεπτό ο Ολλανδός φορ Βάουτ Βέγκχορστ με πέναλτι έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στους ‘’λύκους’’.Στο 70ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νιλς Πέτερσεν έφερε στο ματς στα ίσα, όμως ο Στέφεν στο 74ο λεπτό έβαλε ξανά μπροστά τους φιλοξενούμενους με τον Βάλσμιντ στο 88ο λεπτό να χαρίζει το βαθμό στους γηπεδούχους.

Στην μάχη για τον υποβιβασμό το Ανόβερο πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στην Νυρεμβέργη. Ο Νικολάι Μίλερ, ο οποίος πέτυχε τα παρθενικά του γκολ με τη φανέλα του συλλόγου κρίνοντας την αναμέτρηση, ενώ παράλληλα ο Τόμας Ντολ σημείωσε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.