Θλίψη στη Μάντσεστερ για την απώλεια του Χάρισον (photos)

Ο Έρικ Χάρισον, ο προπονητής των Ακαδημιών της Γιουνάιτεντ που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη κα την μεγάλη επιτυχία της περίφημης «κλάσης του΄92» πέθανε χθες σε ηλικία 81 χρόνων.

Ο Έρικ Χάρισον, ο προπονητής των Ακαδημιών της Γιουνάιτεντ που διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη κα την μεγάλη επιτυχία της περίφημης «κλάσης του΄92» πέθανε χθες σε ηλικία 81 χρόνων. Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ,  είχε διαγνωστεί με άνοια πριν από τέσσερα χρόνια.


Ο Χάρισον μαζί με Μπέκαμ, Φιλ και Γκάρι Νέβιλ

 Μια δήλωση της επίσημης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Πέμπτη το πρωί ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά λυπημένοι που αναφέρουμε ότι ο πρώην προπονητής των ακαδημιών μας Έρικ Χάρισον απεβίωσε χθες το βράδυ.
Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν στην οικογένεια και τους φίλους του Έρικ σε αυτή τη θλιβερή και δύσκολη εποχή».



 Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, έδειξε το σεβασμό του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, δηλώνοντας: «Έχουμε χάσει τον σύμβουλό μας, τον προπονητή μας και τον άνθρωπο που μας έκανε αυτό που είμαστε.
Μας δίδαξε πώς να παίξουμε, πώς να μην εγκαταλείπουμε ποτέ, πόσο σημαντικό ήταν να κερδίζουμε τις ατομικές μάχες μας και τι χρειάζεται να κάνουμε για να παίξουμε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Ο Χάρισον μαζί με κάποιους παίκτες που αποτέλεσαν τη “χρυσή” γενιά του ΄92

Ο Νέιβιντ Μπέκαμ έγραψε επίσης μεταξύ άλλων στο δικό του αφιέρωμα: 
«Το σημαντικότερο που μας πρόσφερε ήταν ότι μας έκανε να καταλάβουμε πώς πρέπει να δουλεύουμε σκληρά και να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον και όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θα ξεχάσουμε τα μαθήματα ζωής που μας έδωσε. Έρικ σε αγαπάμε και σου χρωστάμε τα πάντα».


Ο Χάρισον μαζί με τον Άλεξ Φέργκιουσον το 2013


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.