Τα είπαν Δημητρέλος, Κωστένογλου

25/04/2012 • 12:41
Τα είπαν Δημητρέλος, Κωστένογλου
  • shares

Συναντήθηκαν το πρωί στα Σπάτα ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημητρέλος με τον προπονητή της ομάδας, Νίκο Κωστένογλου. Οι δύο άνδρες τα είπαν για περίπου 15 λεπτά με το θέμα να αφορά τα πλέι οφ που ξεκινούν σε λίγες μέρες.

"Να ξεχάσουμε ότι έγινε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Υπήρξαν  τόσο ατυχίες, όσο και προβλήματα εξωαγωνιστικά. Φυσικά έχουν γίνει και λάθη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δουλεύεται όλοι σκληρά και το αναγνωρίζουμε. Είμαστε ΑΕΚ όμως και ο μοναδικός στόχος στα πλέι οφ είναι η πρώτη θέση. Δεν συμβιβαζόμαστε με κάτι λιγότερο", είπε μεταξύ άλλων ο Δημητρέλος. 

Από τη μεριά του ο Κωστένογλου δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά, όπως έκανε μέχρι τώρα και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως η Ενωση μπορεί να πετύχει το στόχο της, "Παρά τις αντιξοότητες η ομάδα είναι ενωμένη, από λεπτομέρειες έχουν χαθεί βαθμοί. Ακόμα και με τη βαθμολογική διαφορά μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Όπως αναμενόταν ανακοινώθηκε η αναβολή της ΓΣ για τις 9/5. Το πρωί της Τετάρτης πήγαν κάποιοι μικρομέτοχοι στα Σπάτα και εξέφρασαν την αντίθεση τους με την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά ανακοινώθηκε πως η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 9 Μαϊου.

Γράψτε το σχόλιο σας...
14/10/2019 • 07:11