Στις Σέρρες το final-4

Στις Σέρρες αποφάσισε να αναθέσει η ΕΟΠΕ το φετινό final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 6-7 Απριλίου.

Στις Σέρρες αποφάσισε να αναθέσει η ΕΟΠΕ το φετινό final-4 του κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, με τους αγώνες να είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 6-7 Απριλίου. 

Στην πόλη της ανατολικής Μακεδονίας βρέθηκε ο διευθυντής της ομοσπονδίας, Περικλής Μπακοδήμος, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον δήμαρχο Σερραίων Πέτρο Αγγελίδη, τον υπεύθυνο Αθλητισμού του Δήμου Νίκο Ιλανίδη, καθώς και τον προπονητή και πρ. καθηγητή του ΤΕΦΑΑ Σερρών (ΑΠΘ), Κώστα Ριζόπουλο, για τις απαιτούμενες προετοιμασίες, ενώ επίσης πραγματοποίησε αυτοψία στο κλειστό γυμναστήριο και επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

«Το Final Four του Κυπέλλου Γυναικών Ελλάδος αποτελεί κορυφαίο θεσμό και με στόχο την αποκέντρωση αλλά και τη διάδοση του αθλήματος, η ΕΟΠΕ “ταξιδεύει” την διοργάνωση ανά την Ελλάδα» δήλωσε ο κ.Μπακοδήμος, ενώ ο δήμαρχος Σερραίων, Πέτρος Αγγελίδης, ανέφερε: «Θα συνεργαστούμε με την Ομοσπονδία, προκειμένου να διοργανώσουμε το καλύτερο Final Four. Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ, Γιώργο Καραμπέτσο, για την ανάθεση της διοργάνωσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.