Μπακάκης: “Υπάρχει κούραση στην ομάδα”

Ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα πως υπάρχει κούραση στην ομάδα αλλά θα πρέπει να γίνει διαχείριση δυνάμεων.

Ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα πως υπάρχει κούραση στην ομάδα αλλά θα πρέπει να γίνει διαχείριση δυνάμεων. 

Αναλυτικά: 

“Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν για ποδόσφαιρο, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα στο σκορ, ο αντίπαλος πήρε λίγο τα πάνω του όταν ισοφάρισε, είχαμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή για να κρατήσουμε δυνάμεις. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε. 

Η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πρέπει να το προσέξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη γιατί πιο δυνατές ομάδες μπορεί να μας τιμωρήσουν. Υπάρχει πολύ κούραση, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% στο γήπεδο. 

Υπάρχουν 6-7 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα ματς, σίγουρα υπάρχει κούραση, το ότι στο Καραϊσκάκη δεχτήκαμε τέσσερα γκολ δεν οφείλεται στην κούραση αλλά στην ψυχολογία. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση, έχουμε αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.