Καμπερίδης: «Να βρούμε ξανά ρυθμό»

Στο δικό τους παιχνίδι και όχι στα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να εστιάσουν οι παίκτες του Χολαργού ενόψει του αγώνα στην Πυλαία όπως δήλωσε ο Μιχάλης Καμπερίδης.

Στο δικό τους παιχνίδι και όχι στα προβλήματα του ΠΑΟΚ θα πρέπει να εστιάσουν οι παίκτες του Χολαργού ενόψει του αγώνα στην Πυλαία όπως δήλωσε ο Μιχάλης Καμπερίδης. 

«Στον πρώτο γύρο κάναμε ένα πολύ καλό ματς στην έδρα μας και πήραμε τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή παίζει πολύ καλό και ποιοτικό μπάσκετ, σίγουρα όμως αυτή τη στιγμή έχει προβλήματα, αλλά εμείς δεν θα εστιάσουμε εκεί, θα κοιτάξουμε την δική μας ομάδα και πως θα είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση», δήλωσε αρχικά ο μπασκετμπολίστας της ομάδας των βορείων προαστίων και συνέχισε: 

«Μετά τη μεγάλη διακοπή που υπήρχε στο πρωτάθλημα ο αντίπαλος είναι αγωνιστικά πιο έτοιμος, καθώς έπαιξε στο κύπελλο, ενώ είχε και παίκτες στην Εθνική ομάδα. Αντίθετα, εμείς πρέπει να βρούμε ξανά τον καλό ρυθμό που είχαμε πριν από την διακοπή έχοντας μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι».

Όσο για το τι πρέπει να προσέξουν στον Χολαργό στην αναμέτρηση με τον «δικέφαλο» είναι ξεκάθαρος: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που στην έδρα της, έχει κάνει πολύ καλές νίκες με την ΑΕΚ και τον Προμηθέα. Θα πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό για να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που σουτάρει πολύ καλά και θα πρέπει να χαμηλώσουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να βάλουν εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.