Το φτωχό ντέρμπι και η μεγάλη εικόνα της αγωνιστικής


Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Άρης έκανε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα και η εικόνα του αφήνει υποσχέσεις για τη συνέχεια της σεζόν. Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να έχει μείνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, έχοντας μέτρια εικόνα κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε από τον εξαιρετικό ΟΦΗ του πρώτου 15λεπτου, όμως διάβασε το παιχνίδι και με σωστές επιλογές και αποστάσεις, ποιότητα και αποτελεσματικότητα έφτασε σε μια άνετη νίκη με 5-1. Ο ΟΦΗ δεν θυμίζει καθόλου την ομάδα του πρώτου γύρου επιθετικά και είναι πολύ βελτιωμένος σε αυτό το κομμάτι, όμως ανασταλτικά καλείται να βρει ισορροπία γιατί η πίεση στο αντίπαλο μισό του γηπέδου, αφήνει χώρους που Λαμία και Ολυμπιακός αξιοποίησαν στο έπακρο στα τελευταία ματς.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας δεν πήρε ένα ακόμη παιχνίδι που αρχικά έφερε στα δικά το μέτρα και όσο δεν κατακτά τρίποντα (έχει μόλις ένα στα τελευταία 8 παιχνίδια του), τόσο θα αγχώνεται στο φινάλε της σεζόν, έχοντας πάντως μπροστά του πρόγραμμα με αντιπάλους ομάδες που βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ατρόμητος έβγαλε αντίδραση, είναι καλή ομάδα και το αποδεικνύει ακόμη και σε μέτριες βραδιές του.

Η ΑΕΚ μπορεί να κρατήσει την εμφάνιση του Μπογέ απέναντι στον Απόλλωνα, σε αναμέτρηση που ήταν στο όριο το αν έπρεπε να γίνει ή όχι με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην Αθήνα.

Ο Πανιώνιος έκανε πολύ σοβαρές κινήσεις στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Έχει προπονητή που διαβάζει καλά τα παιχνίδια και μπορεί να στοχεύσει στα σημεία που ευνοείται η ομάδα του. Στα σημεία και την αξιοποίηση των ευκαιριών κρίθηκε η μάχη του με τον Παναθηναϊκό, που πάντως ήταν αναμενόμενο ότι δε θα συνεχίσει στον ρυθμό του πρώτου γύρου με το υπάρχον ρόστερ.

Για τον Λεβαδειακό το τρίποντο με την Ξάνθη ήταν σπουδαίο αποτέλεσμα που τον κρατά ζωντανό στη μάχη παραμονής, που πάντως παραμένει πολύ δύσκολο να κερδιθεί από τους Βοιωτούς.

Η Λαμία έχει προπονητή και ρόλους το γήπεδο. Ποιότητα στις γραμμές του, τέτοια που δύσκολα θα μπει σε περιπέτειες, τη στιγμή μάλιστα που πετυχαίνει και ανατροπές, όπως αυτή με την ΑΕΛ.

Όσο για το ματς στο Αγρίνιο, ο ΠΑΣ μπορούσε να πάρει κάτι αξιοποιώντας τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου ενώ ο Παναιτωλικός συνεχίζει σταθερά στην ασφαλή πορεία που χάραξε από το ξεκίνημα της χρονιάς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.