Από το “Aquaman” στο “Candyman” ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Black Manta

Το 'man' είναι σίγουρο!Μετά από την ενσάρκωση Black Manta στο "Aquaman", o Yahya Abdul-Mateen II...

Το ‘man’ είναι σίγουρο!

Μετά από την ενσάρκωση Black Manta στο “Aquaman”, o Yahya Abdul-Mateen II είναι έτοιμος να παίξει στην επερχόμενη ταινία “Candyman”.

Σύμφωνα με το Variety, ο ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, όπου παραγωγός θα είναι ο Jordan Peele, σκηνοθέτης και σεναριογράφος του οσκαρικού “Get Out”. Μαζί του στην παραγωγή θα δούμε τον Win Rosenfeld, ο οποίος θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και στην επερχόμενη αναβίωση του “Twilight Zone”.

Το “Candyman” πρόκειται για το reboot της ομότιτλης ταινίας τρόμου του Bernard Rose του 1992, το οποίο θα σκηνοθετήσει η Nia DaCosta (Little Woods). Η ταινία θα θεωρηθεί “κάτι σαν sequel” της αρχικής ταινίας, θα λαμβάνει χώρα στο Σικάγο και – σε ό,τι έμεινε – από τα σπίτια της κατασκευαστικής Cabrini-Green. Η ιστορία βασίζεται στο ομώνυμο δοκίμιο του Clive Barker και ακολουθούσε έναν μαθητή που κάνει την πτυχιακή του πάνω σε έναν αστικό μύθο, αυτόν του φαντάσματος ενός καλλιτέχνη και γιο σκλάβου, ο οποίος δολοφονήθηκε στα τέλη του 19ου αιώνα.

Ο Abdul-Mateen έγινε γνωστός μέσα από την σειρά “The Get Down” ως Clarence “Cadillac” Caldwell. Πρωταγωνίστησε στα “Baywatch” και “The Greatest Showman”, ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα “Us” και “All Day and a Night”, αλλά και στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του ΗΒΟ, “Watchmen”.

To “Get Out” γνώρισε την καταξίωση κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, και ο Peele δήλωσε ότι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μιας συνέχειας. Η νέα του ταινία θα έχει τον τίτλο “Us”, και πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου 2019 (ΗΠΑ) με πρωταγωνίστρια την Lupita Nyong’o, η οποία είναι εκτελεστικός παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς “The Hunt” για το Amazon.

To “Candyman” θα ξεκινήσει τα γυρίσματα την άνοιξη και είναι προγραμματισμένο να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 12 Ιουνίου 2020 (ΗΠΑ).

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.