Στον αέρα η μεταγραφή Κλωναρίδη

29/06/2012 • 19:21
Στον αέρα η μεταγραφή Κλωναρίδη
  • shares

Ξαφνική εμπλοκή προέκυψε στη μεταγραφή του Βίκτορα Κλωναρίδη στη Λιλ και δεν αποκλείεται τελικά να χαλάσει η μετακίνηση του νεαρού επιθετικού.

Πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις με τη Λιλ  προέκυψε ξαφνικά με τους γάλλους να αλλάζουν τους αρχικούς όρους σε ότι αφορά την πληρωμή και τα όσα είχαν συμφωνήσει με αποτέλεσμα η μεταγραφή του Κλωναρίδη στη γαλλική ομάδα να είναι στον αέρα.
Πιο συγκεκριμένα οι παράγοντες της Λιλ ενημέρωσαν ότι δεν θα πληρώσουν άμεσα( θα τα δώσουν 31 Ιουλίου αντί για 6 του μήνα) τα 800 χιλιάρικα που είχαν συμφωνήσει με τη διοίκηση της Ένωσης, ενώ ενημέρωσαν ότι δεν ισχύει και το φιλικό για το οποίο είχαν συμφωνήσει αρχικά γεγονός που σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα χάσει στην καλύτερη περίπτωση άλλα 200 χιλιάρικα.
Όπως γίνεται αντιληπτό την Ένωση δεν την συμφέρουν πλέον τα νέα δεδομένα καθώς το ζητούμενο ήταν τα άμεσα μετρητά μια και υπάρχει η δόση του 44 που πρέπει να πληρωθεί.
Για τις εξελίξεις ενημερώθηκε ο Ανδρέας Δημητρέλος ο οποίος βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη για την προώθηση των διαρκείας και βέβαια είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τους Θωμά Μαύρο και Βασίλη Τσιάρτα προκειμένου να δουν ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΕΚ. 
Δεν αποκλείεται μάλιστα η μεταγραφή τελικά να μην γίνει αν οι γάλλοι δεν τηρήσουν την αρχική συμφωνία καθώς όπως λέγανε και οι άνθρωποι του «δικέφαλου», ο μοναδικός λόγος που πουλάνε τον Κλωναρίδη είναι η ανάγκη για μετρητά.

Γράψτε το σχόλιο σας...
20/09/2019 • 10:51

Τακτική με έμφαση τις επιθέσεις σε Κάλιαρι, Κόρτραϊκ. Προβάδισμα για Ναντ και Σάλκε

H Τζουργκάρντεν δεν θέλει να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία στο Σούντσβαλ. Ματς με ευκαιρίες στο γκολ για όλους περιμένουμε στη Σαρδηνία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Στις λεπτομέρειες διακρίνεται το πλεονέκτημα της Ναντ στο Στρασβούργο