Να αγκαλιάσουμε την Εθνική και το ΟΑΚΑ!

Μετά την ανετοιμότητα του Παγκρητίου και την άρνηση της "Καραϊσκάκη ΑΕ", η Εθνική ομάδα θα παίξει οριστικά στο ΟΑΚΑ με Ιταλία και Αρμενία και το στοίχημα για την ΕΠΟ πλέον είναι μεγάλο και πρέπει να κερδηθεί.

Είναι γεγονός πως η Εθνική ομάδα θα έχει έδρα της το Παγκρήτιο Στάδιο τουλάχιστον μέχρι το 2022. Είναι επίσης (αρνητικό) γεγονός πως παρά τις διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ηρακλείου και της ΕΠΣΗ ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν εγκαίρως, αυτό δεν έγινε. Ως εκ τούτου η Εθνική ομάδα έπρεπε να βρει νέα έδρα για τους δύο αγώνες με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6).

Το τεχνικό τιμ και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές επιθυμούσαν το Γεώργιος Καραϊσκάκης για τη λειτουργικότητά του. Έτσι η ΕΠΟ απευθύνθηκε με επιστολή της στην “Καραϊσκάκη ΑΕ” η οποία όμως αρνήθηκε να παραχωρήσει το εν λόγω γήπεδο στην Εθνική ομάδα. Με την ΟΥΕΦΑ να πιέζει για δήώση έδρας μέχρι την Παρασκευή 1η Μαρτίου, η ΕΠΟ στράφηκε οριστικά στη λύση του Ολυμπιακού Σταδίου με όλα τα θετικά και τα αρνητικά που έχει αυτό το γήπεδο. Κι εδώ ξεκινά το μεγάλο στοίχημα της Ομοσπονδίας.

Θα πρέπει από σήμερα κιόλας να διαφημίσει το παιχνίδι με την Ιταλία, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι που θα έχει διεξαχθεί στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια. Δεν έχει πολύ συχνά την τύχη άλλωστε ο Έλληνας φίλαθλος να δει από κοντά μια ομλαδα τέτοιου βεληνεκούς. Επίσης δεν είναι και λίγοι οι Έλληνες που είναι φανατικοί υποστηρικτές της σκουάντρα ατζούρα. Κατά συνέπεια, θα πρέπει η Ομοσπονδία να εκμεταλλευτεί στο έπακρο αυτή την ευκαιρία ώστε να ζήσει το ΟΑΚΑ μεγάλες στιγμές. Στιγμές που επί της ουσίας έχει να ζήσει από το 1997 και το ματς με τη Δανία (0-0) στις 11 Οκτωβρίου που χάσαμε την πρόκριση για το Μουντιάλ της Γαλλίας. (κεντρική φωτό). 

Ενώ τελευταία φορά που ήρθε τόσο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα ήταν από το μακρινό 2001 (28/3) με το σκορ στο 2-4 αλλά με εξέδρες γεμάτες. Βλέπετε από εκείνη τη χρονιά κι έπειτα η Εθνική Ελλάδος ανέβαινε ραγδαία τα σκαλοπάτια στην Παγκόσμια Κατάταξη και όσες ομάδες έρχονταν στη χώρα μας δεν ήταν από τις λεγόμενες Top Class. Ίσως το ματς με την Ιταλία αποτελέσει το έναυσμα για μια νέα μεγάλη πορεία. Με τη βοήθεια των φιλάθλων της βέβαια.

Φώτο από τον αγώνα Ελλάδα-Γερμανία: 2-4 (28 Μαρτίου 2001)

Αναμφίβολα προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να βοηθήσει και η Εθνική ομάδα με τα αποτελέσματα που θα έχει φέρει σε Λιχτενστάιν και Βοσνία στις 23 και 26 Μαρτίου. Κι αυτό διότι ο Έλληνας φίλαθλος αγαπά πρώτα τα αποτελέσματα και την ομάδα του και δη την Εθνική μας ομάδα. Όπως και να΄χει  αυτή η ευκαιρία δε θα πρέπει να πάει χαμένη. Στις 8 Ιουνίου το ΟΑΚΑ θα πρέπει να είναι γεμάτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.