Ανακοίνωσε Σούλη Παπαδόπουλο η Δόξα

03/07/2012 • 14:12
Ανακοίνωσε Σούλη Παπαδόπουλο η Δόξα

Ο Σούλης Παπαδόπουλος θα βρίσκεται στο τιμόνι της Δόξα Δράμας την νέα σεζόν και θα ηγηθεί της προσπάθειας της ιστορικής ομάδας για επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ.
Ο έλληνας τεχνικός συμφώνησε σε όλα με τον πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάση Σάμιο και θα ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «Μαυραετών».

Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή κυρίου Σούλη Παπαδόπουλου, ο οποίος άμεσα ξεκινάει το σχεδιασμό της ομάδας. Η επίσημη παρουσίαση του θα γίνει στη Δράμα».
Αναφερόμενος στον νέο «σταθμό» της καριέρας του, ο 45χρονος προπονητής, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας. Βέβαια η θέση του προπονητή της Δόξας συνεπάγεται μεγάλες ευθύνες και προσπάθεια για να επανέλθει η ομάδα στην φυσική της θέση που δεν είναι άλλη από την μεγάλη κατηγορία. Με την βοήθεια όλων μπορεί η Δόξα να πετύχει τους στόχους της, μιας και είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμένο, χωρίς χρέη, με σταθερή και σοβαρή διοίκηση».

20/04/2019 • 06:48

Προκλήσεις για Γιουβέντους, Μπάγερν. Ντέρμπι με γκολ σε Ολλανδία και Σκωτία

Προβάδισμα νίκης για Μάντσεστερ Σίτι, Ουντινέζε, Στενχάουσμιουρ και βέβαια στην Γιουβέντους καθώς απόψε πιθανότατα να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Ιταλία. Αμφίρροπα με προοπτική παραγωγικότητας τα ματς σε Κιλμάρνοκ, Ρόττερνταμ και Μπολόνια.