Ο Μπόλονι καλεί τον Λεονάρντο

06/07/2012 • 13:07
Ο Μπόλονι καλεί τον Λεονάρντο
  • shares

Η Αλ Κορ είναι η ομάδα του Κατάρ, η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Λεονάρντο. Η αραβική ομάδα ανακοίνωσε πρόσφατα την πρόσληψη του Λάζλο Μπόλονι στην τεχνική της ηγεσίας. Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει καλά την ελληνική αγορά, από τη θητεία του στον ΠΑΟΚ.

Η Αλ Κορ ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, μετά από σχετική εισήγηση του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Μπόλονι φέρονταν να είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ήταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ αξιώνει περίπου 800 χιλιάδες ευρώ για την παραχώρηση του παίκτη, ενώ ο Λεονάρντο από την πλευρά του αξιώνει περίπου 500 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα, στα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ μπαίνουν οι 800 χιλιάδες ευρώ από τη μετεγγραφή του Βίκτωρα Κλωναρίδη στη Λιλ. Η γαλλική ομάδα κατέθεσε τα χρήματα, τα οποία θα φτάσουν στον λογαριασμό της Ένωσης την επόμενη εβδομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον