Με την «ψυχή στο στόμα» 1-0 η Μίλαν (video)

Mε πολύ μεγάλη δυσκολία η Μίλαν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στο «Σαν Σίρο», με αντίπαλο την Σασουόλο σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική στη Serie A.

Mε πολύ μεγάλη δυσκολία η Μίλαν κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς στο «Σαν Σίρο», με αντίπαλο την Σασουόλο σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική στη Serie A. Oι «νεροβέρντι» παρουσιάστηκαν απρόσμενα καλοί και ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι, αλλά τελικά ηττήθηκαν 1-0 και παρέμειναν για 5η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη. Από την άλλη πλευρά με τη νίκη της αυτή η Μίλαν ξεπέρασε την Ίντερ στη βαθμολογία και τώρα απολαμβάνει την μοναξιά της 3ης θέσης. 

Η φάση του αυτογκόλ του Λιρόλα

Η Μίλαν μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, αλλά πολύ γρήγορα, μετά το 15λεπτο, η Σασουόλο ανέλαβε περισσότερες πρωτοβουλίες στο παιχνίδι, με τους δύο ακραίους, τον Μπεράρντι και κυρίως τον Μπογκά να δημιουργούν πολλά προβλήματα με την διεισδυτικότητα τους.
Στο 21ο λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν στην κοντινή προβολή του Τζούριτσιτς, αντέδρασε έξοχα ο Ντοναρούμα παραχωρώντας κόρνερ. Χωρίς να έχει δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη φάση στο παιχνίδι η Μίλαν προηγήθηκε από μία στατική φάση, κόρνερ που εκτέλεσε ο Σούσο, η μπάλα βρήκε στον Μουσάκιο και στη συνέχεια στον Λιρόλα, αυτογκόλ λοιπόν από τον Ισπανό ακραίο μπακ. Στο 40΄ η Σασουόλο «άγγιξε» την ισοφάριση, αλλά το δεξί φαλτσαριστό σουτ του Μπογκά, τράνταξε το αριστερό δοκάρι του Ντοναρούμα.

Στο 2ο ημίχρονο η Μίλαν είχε παθητικό ρόλο, θέλοντας κυρίως να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Μόνο όταν στο 64΄η Σασουόλο έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα Κονσίλι, που τράβηξε τον Πιόντεκ, μπόρεσε να φανεί απειλητική σε δύο περιπτώσεις με τον Κεσιέ (76΄, 84΄).
Τελικά παρέμεινε έως το τέλος αυτό το 1-0. 4η σερί νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα του Γκατούζο, που έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ στα 11 τελευταία της παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.