Χέντερσον: “Χρειαζόμαστε σωστή νοοτροπία”

Ο αρχηγός των Reds, Τζόρνταν Χέντερσον, τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να επιδείξει μεγάλη πνευματική δύναμη στη μάχη για τον τίτλο.

Η Λίβερπουλ μετά το 0-0 απέναντι στην Έβερτον έφερε την τέταρτη ισοπαλία στα τελευταία έξι ματς με αποτέλεσμα να αποχωριστεί την κορυφή την οποία πλέον απολαμβάνει η Μάντσεστερ Σίτι με έναν βαθμό περισσότερο εννέα αγωνιστικές πριν το τέλος. 

Το γεγονός ότι για μια ακόμα φορά ήταν αναποτελεσματική στην επίθεση έχει κάνει πολλούς να πιστέψουν πως η πίεση από το “κυνηγητό” της Σίτι έχει καταβάλλει τους παίκτες του Κλοπ. Το λόγο επ’ αυτού πήρε ο αρχηγός της ομάδας Τζόρνταν Χέντερσον ο οποίος τόνισε:

“Δεν είναι καλό να μιλάμε γι’ αυτό, πρέπει να ανταποκριθούμε στο γήπεδο. Έχουμε πολλά παιχνίδια για να το αποδείξουμε και είναι στο χέρι μας να τα καταφέρουμε. Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. 

Στο ποδόσφαιρο παίζει μεγάλο ρόλο η νοοτροπία. Προφανώς το ταλέντο είναι απαραίτητο, κι έχουμε πλεόνασμα από αυτό, αλλά αυτό που πρέπει να δείξουμε είναι περισσότερο στα εναπομείναντα εννιά παιχνίδια, και στο Champions League, είναι η νοοτροπία μας.

Μπορούμε να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Εξαρτάται από την απόδοσή μας στο γήπεδο να το αποδείξουμε. Με την Έβερτον μας έλειψε το γκολ. Δημιουργήσαμε αρκετά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα-δύο γκολ και τότε όλοι θα μίλαγαν για μια εξαιρετική εμφάνιση σε εκτός έδρας ντέρμπι.Όταν όμως δε σκοράρεις, ο κόσμος αρχίζει και αναλύει διαφορετικά.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.