Αντετοκούνμπο: “Να μας γίνει μάθημα” (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η ήττα 114-105 των Μιλγουόκι Μπακς από τους Φοίνιξ Σανς θα πρέπει να γίνει μάθημα στην ομάδα του, εν όψει της συνέχειας της κανονικής περιόδου και κυρίως εν όψει των play off.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως η ήττα 114-105 των Μιλγουόκι Μπακς από τους Φοίνιξ Σανς θα πρέπει να γίνει μάθημα στην ομάδα του, εν όψει της συνέχειας της κανονικής περιόδου και κυρίως εν όψει των play off. Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως η προσοχή των “ελαφιών” θα πρέπει να στραφεί στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας παίκτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: “Θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Να ξαναβρούμε την ενέργεια που είχαμε και να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι. Θα αντιδράσουμε, όπως κάνουμε πάντα, και θα επιστρέψουμε στο σωστό δρόμο. Είναι δύσκολο να δεχτείς πως χάσαμε δύο φορές φέτος από τους Σανς, αλλά ήταν καλύτεροι από μας και άξιζαν τη νίκη. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια και πιστεύω πως θα το κάνουμε απέναντι στους Πέισερς. Όλα θα πάνε καλά”.

Το σχετικό βίντεο: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.