Κατζούρης: «Στην Αθήνα το δεύτερο ημίχρονο» (video)

Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ηλίας Κατζούρης παρέμεινε προσγειωμένος.

Μπορεί η ΑΕΚ να κέρδισε στη Θεσσαλονίκη τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο Ηλίας Κατζούρης παρέμεινε προσγειωμένος. 

Με δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών novasports, o άμεσος συνεργάτης του Λούκα Μπιάνκι τόνισε πως η ΑΕΚ εμφανίστηκε έτοιμη για έναν τόσο δύσκολο αγώνα.

 «Νομίζω ότι αυτό που συζητήσαμε πριν το παιχνίδι ισχύει, κανείς δεν χαίρεται όταν τελειώνει το πρώτο ημίχρονο, άσχετα να κερδίσαμε με εννέα πόντους ή κερδίζαμε με περισσότερους. Δεν πρέπει να θεωρήσουμε ότι κάτι έχει τελειώσει, αν το κάνουμε θα είναι το μεγαλύτερο λάθος. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε την αυριανή ημέρα, όπου έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Χολαργό και μετά θα δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε για το δεύτερο ημίχρονο στην Αθήνα».

Για την απόδοση της ΑΕΚ είπε:
«Είχαμε κακά και καλά διαστήματα στον αγώνα. Το πρώτο δεκάλεπτο μας έδωσε αυτοπεποίθηση και ηρεμία στο παιχνίδι μας. Αλλά στο μπάσκετ  πάντα παίζουν δύο και ήταν λογικό ο ΠΑΟΚ που αντέδρασε είχε τα καλά του διαστήματα και αυτός. Εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας σε άμυνα και επίθεση, αλλά συνολικά είμαστε ευχαριστημένοι. Γυρίζουμε με ένα καλό αποτέλεσμα και τώρα θα δούμε τι θα κάνουμε την Τετάρτη».

Για την νίκη μέσα στην έδρα του ΠΑΟΚ: 
«Σίγουρα  όταν παίζεις σε μία τέτοια έδρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές και η ψυχολογία αγώνα. Νομίζω ότι αντεπεξήλθαμε πλήρως, η ομάδα ήταν έτοιμη και οι παίκτες αυτά που ετοιμάσαμε, τα έκαναν πράξη στο γήπεδο».

Για την εμφάνιση του Χάντερ: 
«Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Όλοι έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Σε κάποια παιχνίδια κάποιος θα κάνει κάτι καλύτερο. Το μπάσκετ είναι άθλημα λαθών, μετράει τι κάνει η ομάδα και ομαδικά λειτουργήσαμε».

Για την διαφορά που χάθηκε στο τέλος: 
«Επειδή κάθε κατοχή μετράει, στο τέλος έπρεπε να είχαμε το… καθαρό μυαλό στις τελευταίες 2-3 κατοχές, να παίξουμε  πιο έξυπνα και να εκδηλώσουμε επίθεση στα τελευταία δευτερόλεπτα. Όλοι μαζί κάνουμε τα λάθη, αυτό ισχύει σε μία ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.