Μπλατ: “Νίκη εκεί που δεν περιμένει κανείς” (video)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πάρει τη νίκη σε έδρα που κανείς δεν υπολογίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός είναι ικανός να πάρει τη νίκη σε έδρα που κανείς δεν υπολογίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Ο κόουτς των Πειραιωτών συμπλήρωσε πως θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Μπούντουτσνοστ, προκειμένου να μπει τέλος στις πέντε σερί ήττες της ομάδας του στην Euroleague. Επίσης, τόνισε πως η ομάδα από το Μαυροβούνιο δε θα είναι εύκολος αντίπαλος. Χαρακτηριστικά, ο Μπλατ δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού από το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”.

Για το αυριανό παιχνίδι με την Μπούντουτσνοστ: «Έφτασε η ώρα να πούμε ότι χρειαζόμαστε τη νίκη, επειδή τώρα δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλη απώλεια. Πέρα από το ρεκόρ που έχει η Μπούντουτσνοστ, έχει νικήσει τη Ρεάλ και την ΤΣΣΚΑ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά και πνευματικά για να τους κερδίσουμε. Έχουν αλλάξει σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι που τους κερδίσαμε». 

Για τις πέντε σερί ήττες στην Ευρωλίγκα: «Προτιμώ να κοιτάω το μέλλον και όχι το παρελθόν. Αγωνιστικά οι Σέλτικς είχαν τέσσερις ήττες και κέρδισαν τους Γουόριορς, οπότε ο αθλητισμός είναι έτσι. Μην σας κάνει εντύπωση αν κάνουμε νίκες που δεν τους περιμένει κανείς. Προσπαθούμε για το καλύτερο». 

Για την ίδρυση της Ένωσης Προπονητών με πρόεδρο τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το βήμα που έχει γίνει από τη μεριά μας. Όχι μόνο εκείνους που είναι στην Ευρωλίγκα, αλλά σε όλον τον κόσμο και χρειαζόμαστε σεβασμό και θέλουμε να χτίσουμε πρώτα κάτι καλό για το μπάσκετ και μετά για το επάγγελμά μας». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.