Στην Αθήνα ο Νοτιάς, εξελίξεις στην ΑΕΚ

21/09/2012 • 13:11
Στην Αθήνα ο Νοτιάς, εξελίξεις στην ΑΕΚ
  • shares

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται ο Νίκος Νοτιάς, ο οποίος αναμένεται να σηματοδοτήσει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ. Ο Νοτιάς δεν έχει ενημερώσει για την άφιξή του στην Ελλάδα, τη διοίκηση της Ένωσης, η οποία δηλώνει άγνοια για την παρουσία του στην Αθήνα.

Ο Νοτιάς αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δημήτρη Βιντιάδη, ο οποίος είχε προγραμματίσει να αναχωρήσει από την Ελλάδα, με προορισμό την Αγγλία. Οι δυο πλευρές αναμένεται να συζητήσουν για τις εξελίξεις στην Ένωση και για την πρόθεση των Βιντιάδη και Χάρις, για επένδυση στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ. Στο τραπέζι των συζητήσεων αναμένεται να πέσει και το θέμα του προπονητικού κέντρου των Σπάτων.

Οι Βιντιάδης και Χάρις αναμένεται να έχουν τις προσεχείς ημέρες και άλλες επαφές με τους μετόχους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ τις επόμενες εβδομάδες.

23/11/2017 • 08:00

Βήμα πρόκρισης με σασπένς στο "Σαν Μαμές", το Μπορίσοφ και την Τσεχία

Δύο στροφές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων υπάρχουν πάρα πολλές εκκρεμότητες. Σε ματς όπως του Μπιλμπάο, του Μπορίσοφ, της Νίκαιας και της Ρώμης περιμένουμε υψηλή ανταγωνιστικότητα με ευκαιρίες για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους

21/11/2017 • 12:30