Διαγωνισμός: Κερδίστε DVD της ταινίας “Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ/Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”

Η μοίρα του ενός, θα αλλάξει το μέλλον όλων.Είστε fan του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και...

Η μοίρα του ενός, θα αλλάξει το μέλλον όλων.

Είστε fan του μαγικού κόσμου της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και για εσάς η φαντασία δεν είναι ποτέ αρκετή; Τότε είστε τυχεροί γιατί το IGN Greece σε συνεργασία με την Tanweer σας χαρίζουν DVD της ταινίας “Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ/Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

H ταινία είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του Wizarding World™ της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του Ντέιβιντ Γέιτς, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν. Το δίπολο του καλού και του κακού εκπροσωπείται επάξια από τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκρίντελβαλντ και την καινούρια, πανέξυπνη προσθήκη του Τζουντ Λο που υποδύεται τον πολυαγαπημένο Ντάμπλντορ -σε πιο νεαρή ηλικία από την εποχή του Χάρι Πότερ και τη διεύθυνση του Χόγκουαρτς.

Από τις 11 Μαρτίου, από την Tanweer, η ταινία “Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ” κυκλοφορεί σε DVD και σε συσκευασία Blu-ray η οποία περιλαμβάνει την κινηματογραφική έκδοση της ταινίας σε 2D & 3D, καθώς και έκδοση 4Κ ULTRA HD & Blu-ray. Oι εκδόσεις αυτές περιλαμβάνουν επίσης φανταστικό έξτρα υλικό.

Δώρα

5 DVD της ταινίας “Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ”

Στο τέλος της πρώτης ταινίας, ο ισχυρός σκοτεινός μάγος Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ συλλαμβάνεται με τη βοήθεια του Νιουτ Σκαμάντερ από το MACUSA (Συνέδριο Μαγείας των ΗΠΑ). Τηρώντας την απειλή του, ο Γκρίντελβαλντ καταφέρνει να διαφύγει. Στόχος του είναι να συγκεντρώσει γύρω του όσους περισσότερους – ανυποψίαστους για τους πραγματικούς σκοπούς του – συμμάχους μπορεί, ώστε να θέσει σ ΄εφαρμογή το σχέδιό του: ν’ αναθρέψει καθαρόαιμους μάγους που θα καταδυναστεύουν όλα τα Άμαγα πλάσματα.

Σε μια προσπάθεια ν’ ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ, ο Άλμπους Ντάμπλντορ καλεί τον πρώην μαθητή του Νιουτ Σκαμάντερ, που δέχεται να τον βοηθήσει, αγνοώντας τους αληθινούς κινδύνους. Πολύ γρήγορα οι μάσκες θα πέσουν και οι διαχωριστικές γραμμές θα τεθούν, καθώς δοκιμάζεται η αγάπη και η αφοσίωση, ακόμη και ανάμεσα στους πιο κοντινούς φίλους ή στα μέλη της ίδιας οικογένειας, σ’ έναν κόσμο μαγείας που διχάζεται όλο και περισσότερο.

Επίσημοι κανόνες.

Πάρτε Μέρος

a Rafflecopter giveaway

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.