Την Τρίτη ο αντικαταστάτης του Μάνταλου (video)

Λειψή ήταν όπως αναμενόταν η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ενώ οριστικοποιήθηκε και η απώλεια του Μάνταλου που θα αντικατασταθεί την Τρίτη. Διαβάστε την έκπληξη που έγινε στον Άγγελο Αναστασιάδη.

Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας ενόψει των δύο πρώτων αγώνων της προκριματικής φάσης του EURO 2020 απέναντι σε Λιχτενστάιν (Σάββατο 23/3 21.45) και Βοσνία (Τρίτη 23/3 21.45) εκτός έδρας. 

Από αυτήν έλειπαν οι Μήτρογλου, Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιώπης και Βαλεριάνος οι οποίοι ενσωματώνονται την Τρίτη, καθώς είχαν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους. Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα οριστικά εκτός αποστολής έμεινε και ο Μάνταλος, ο αντικαταστάτης του οποίου θα ανακοινωθεί μετά την προπόνηση της Τρίτης. 

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν ένα απλό χαλάρωμα, ενώ ακολουθεί νέα προπόνηση το πρωί της Τρίτης στον Άγιο Κοσμά. Οι πιο δυνατές προπονήσεις που θα δείξουν και τις σκέψεις του Άγγελου Αναστασιάδη θα γίνουν Τετάρτη (Άγιο Κοσμά), Πέμπτη (Λιχτενστάιν) και Παρασκευή (Λιχτενστάιν).

Οι ρόλοι σε Μαυρία και Κουρμπέλη

Ο Έλληνας τεχνικός φαίνεται πως υπολογίζει τον Χάρη Μαυρία για δεξί μπακ (πλαισιώνοντας έτσι τον Μπακάκη στη θέση) και τον Κουρμπέλη για στόπερ (πλαισιώνοντας τους Παπασταθόπουλο, Ρισβάνη και Σιόβα). 

Η έκπληξη στον Άγγελο

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Άγγελο Αναστασιάδη μετά το τέλος της προπόνησής καθώς ο Τότης Φυλακούρης, φίλος του από παλιά, βρέθηκε στην προπόνηση για τον χαιρετήσει και να του ευχηθεί καλή επιτυχία.

Στην προπόνηση επίσης βρέθηκαν και παιδάκια της ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Αστέρα Βύρωνα τα οποία παρακολούθησαν την προπόνηση και εν συνεχεία έβγαλαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από τον ομοσπονδιακό τεχνικό και από τους ποδοσφαιριστές της “γαλανόλευκης”.

Το πρόγραμμα πτήσεων της Εθνικής για αυτή την πρώτη δυάδα αγώνων έχει ως εξής: 

Πέμπτη 21.03.2019
ΑΘΗΝΑ – ΖΥΡΙΧΗ, ώρα 11.00 – 12.45

Δευτέρα 25.03.2019
ΖΥΡΙΧΗ – ΣAΡΑΓΕΒΟ, ώρα 11.00 – 12.40

Τετάρτη 27.03.2019
ΣΕΡΑΓΕΒΟ – ΑΘΗΝΑ, ώρα 11.00 – 13.40


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.