Επιστρέφει στη Λεωφόρο

06/11/2012 • 16:15
Επιστρέφει στη Λεωφόρο
  • shares
Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα γραφεία της εταιρίας με τα μέλη του συμβουλίου να αποφασίζουν την επιστροφή στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας από το Γενάρη. Ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας με τον Κατσουράνη ο Παναγόπουλος.
Στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης θα αγωνίζεται από το νέο έτος ο Παναθηναϊκός καθώς αυτό αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας. Οι εργασίες ανακατασκευής της ιστορικής έδρας του «τριφυλλιού» ξεκινάνε άμεσα και όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος θα στοιχίσουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Παράλληλα στο διοικητικό συμβούλιο εγκρίθηκαν κάποια οικονομικά ζητήματα, ενώ ο Χρήστος Παναγόπουλος αναφέρθηκε και στο θέμα του Κώστα Κατσουράνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «ευχόμαστε στον Κώστα καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας» προαναγγέλλοντας  ουσιαστικά το διαζύγιο των δύο πλευρών.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/04/2019 • 07:03

Αβαντάζ κόντρα σε πεισματάρες ομάδες για Σέφιλιντ Γιουνάϊτεντ, Αστον Βίλα και Λιον

Μπρίστολ Σίτι και Άστον Βίλα παίζουν με σαφές προβάδισμα απέναντι σε ομάδες που περισσότερα πράγματα έχουν να πάρουν από την επίθεση παρά από την άμυνά τους. Μικρό προβάδισμα έχουν η Χέρακλες και η Λιόν κόντρα σε παραγωγικούς αντιπάλους