Αβέβαιο το μέλλον για δυο “πράσινους”

Στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει στραφεί η προσοχή των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού και ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει στραφεί η προσοχή των ιθυνόντων του Παναθηναϊκού και ήδη έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δυο είναι τα “αγκάθια” για το ρόστερ του “τριφυλλιού”, εν όψει της νέας σεζόν και αυτά είναι των Ουσμάν Κουλιμπαλί και Έργκους Κάτσε. Ο πρώτος μένει ελεύθερος, καθώς το συμβόλαιό του λήγει και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει συμφωνία για την επέκταση της συνεργασία των δυο πλευρών.

Ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει πρόταση στον μπακ από το Μάλι, όμως ο ίδιος φαίνεται να ψάχνει κάτι καλύτερο οικονομικά στο εξωτερικό. Το συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες, καθώς το “τριφύλλι” περιμένει την οριστική απάντηση του παίκτη, προκειμένου να ψάξει για αντικαταστάτη, εφόσον αυτή είναι αρνητική. Την ίδια στιγμή, δύσκολα θα προχωρήσει το θέμα της απόκτησης του Έργκους Κάτσε από τον ΠΑΟΚ, καθώς η συμφωνία δανεισμού των δυο ομάδων προβλέπει ρήτρα ύψους 400 χιλιάδων ευρώ, η οποία δύσκολα θα καλυφθεί από το “τριφύλλι”.

Ο Αλβανός μέσος δεσμεύεται έως το 2020 με τον “Δικέφαλο” του Βορρά, από τον οποίο όμως δεν υπολογίζεται. Οι “πράσινοι” θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τον παίκτη στο ρόστερ τους, χωρίς όμως οι πιθανότητες να είναι με το μέρος τους. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στον προγραμματισμό της νέας σεζόν θα παίξει και το αν τελικά πάρουν αδειοδότηση οι “πράσινοι” για τη νέα σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.