Mόνο μία ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, θρίαμβος 4-1 της Νάπολι (video)

Η Ρόμα ήταν αυτή που «καιγόταν» για τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, η αδιάφορη βαθμολογικά Νάπολι ήταν όμως αυτή που επικράτησε κατά κράτος στο ντέρμπι του «Ολίμπικο»

Η Ρόμα ήταν αυτή που «καιγόταν» για τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά τετράδας, η αδιάφορη βαθμολογικά Νάπολι ήταν όμως αυτή που επικράτησε κατά κράτος στο ντέρμπι του «Ολίμπικο». Η ομάδα του Κάρλο Αντσεότι πέρασε θριαμβευτικά από την «Αιώνια Πόλη», επικρατώντας 4-1 σε ματς για την 29η αγωνιστική στη Serie A.

Eιδικά στο 2ο ημίχρονο οι «παρτενοπέι» ήταν καταιγιστικοί, διάστημα που πέτυχαν τα 3 από τα 4 γκολ, φτάνοντας σε μία εύκολη επικράτηση που ήταν η 3η συνεχόμενη στο «Ολίμπικο» σε παιχνίδι πρωταθλήματος.

Μόλις 100 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα, η Νάπολι προηγήθηκε με μία εκπληκτική προσωπική ενέργεια από τον Αρκάντιους Μίλικ, για να ισοφαρίσει η Νάπολι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Περότι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, πέναλτι που κέρδισε ο Σικ σε ανατροπή του από τον Μέρετ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Νάπολι έδειξε την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα της. Γρήγορο και πάλι γκολ στο 50΄από τον Μέρτενς και 5 λεπτά αργότερα ο Σιμόνε Βέρντι με ωραίο αριστερό πλασέ έγραψε το 1-3. Ο επίλογος γράφτηκε στο 81΄από τον Γιουνές. 3η ήττα στα 4 τελευταία παιχνίδια για την Ρόμα που κινδυνεύει πια να μείνει ακόμη και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, παρέμεινε αήττητη εκτός έδρας η Νάπολι μέσα στο 2019, με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.