Παρουσιάζεται η νέα διοίκηση

24/12/2012 • 16:06
Παρουσιάζεται η νέα διοίκηση
  • shares

Η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Αρης, υπό τον Γιάννη Ψηφίδη, θα παρουσιαστεί επίσημα στον κόσμο, μέσω συνέντευξης τύπου που θα παραθέσει, την προσεχή Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Ψηφίδης και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να αναλύσουν το πλάνο τους για την ομάδα, αλλά και τις κινήσεις που γίνονται ενόψει της εκδίκασης υπαγωγής της κιτρινόμαυρης εταιρίας, στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα, που είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012 στις 13:30 στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki (13o χιλιόμετρο Θεσσαλονίκης - Περαίας) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ από την Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, ενώ θα ακολουθήσει συνέντευξη Τύπου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας μας για τις τελευταίες εξελίξεις στον διοικητικό και αγωνιστικό τομέα. Μπορείτε να στείλετε τις ερωτήσεις σας προς τη νέα Διοίκηση ή τα θέματα στα οποία θα θέλατε να αναφερθεί στο press@arisfc.gr μέχρι και την Πέμπτη (27/12) και ώρα 18:00.

Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που θα παρακολουθήσουν την συνέντευξη Τύπου να αποστείλουν e-mail στο press@arisfc.gr μέχρι και την Πέμπτη (27/12) και ώρα 18:00.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι φορείς του Συλλόγου».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/04/2018 • 16:44

Στον πρώτο πρόωρο τελικό, αβαντάζ έχει η έδρα!

Είναι ένας ημιτελικός ανάμεσα σε δύο από τις ιστορικότερες ομάδες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Αυτή την εποχή πάντως τόσο η Μπάγερν όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε καλή κατάσταση. Δίνουμε ένα προβάδισμα στην έδρα και την σταθερότητα

24/04/2018 • 14:45