Ντ’ Αντόνι: “Έχασαν σφυρίγματα οι διαιτητές”

Δυσαρεστημένος με τη διαιτησία στην πρώτη αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, εμφανίστηκε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Δυσαρεστημένος με τη διαιτησία στην πρώτη αναμέτρηση των Χιούστον Ρόκετς με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, εμφανίστηκε ο Μάικ Ντ’ Αντόνι, μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο κόουτς των “ρουκετών” τόνισε πως οι διαιτητές παραδέχτηκαν μετά το τέλος του αγώνα πως… έχασαν ορισμένα σφυρίγματα σε φάουλ που έγιναν πάνω στον Τζέιμς Χάρντεν, κατά τη διάρκεια της νίκης 104-100 των “πολεμιστών”. 

Χαρακτηριστικά, ο Ντ’ Αντόνι τόνισε: “Οι διαιτητές ήρθαν στο ημίχρονο του αγώνα και μου είπαν ότι έχασαν κάποια φάουλ. Έχασαν όμως τέσσερα από αυτά. Αυτά είναι δώδεκα βολές. Πρέπει απλώς να το δεχθούμε και να ανησυχούμε για το πώς σφυρίζουν. Έχω μεγαλώσει για να μιλάω για αυτά, απλώς αυτό συμβαίνει. Προσπαθώ να μην βρίζω ή να είμαι περίεργος, αλλά προφανώς αυτό δεν δούλεψε. Δεν ξέρω. Είναι πάνω από μένα”.

Στη συνέχεια, ο κόουτς των φιλοξενούμενων υπογράμμισε: “Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν γίνεται να έρθεις σε αυτό το γήπεδο και να διαλύσεις αυτούς τους τύπους. Πρέπει να πάνε τα πράγματα σωστά. Νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά για να νικήσουμε, απλώς δεν τα καταφέραμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.