Κερ: “Ο Ντουράντ είναι απίστευτο ταλέντο”

Ο Στιβ Κερ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Κέβιν Ντουράντ, μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στον πρώτο ημιτελικό με τους Χιούστον Ρόκετς, στον οποίο σημείωσε 35 πόντους.

Ο Στιβ Κερ είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Κέβιν Ντουράντ, μετά την εξαιρετική εμφάνισή του στον πρώτο ημιτελικό με τους Χιούστον Ρόκετς, στον οποίο σημείωσε 35 πόντους. Ο κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς τόνισε πως οι τελευταίες εμφανίσεις του παίκτη του, του θυμίζουν τον πρώην συμπαίκτη του στους Σικάγο Μπουλς, Μάικλ Τζόρνταν. 

Χαρακτηριστικά, ο Κερ τόνισε χαριτολογώντας για το αν υπήρχε άλλος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με εμφανίσεις παρόμοιες με αυτές του Ντουράντ στα εφετινά play off: “Είναι ένας τύπος που λέγεται Μάικλ… κάτι! Δεν θυμάμαι το επώνυμό του”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Σίγουρα οι εμφανίσεις του Ντουράντ στα τελευταία ματς είναι εξαιρετικές. Το είπα κάποιες φορές μέσα στην εβδομάδα. Είναι ο πιο ταλαντούχος παίκτης στην Γη. Είναι από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχουν παίξει ποτέ. Δεν θα υπάρξει ποτέ άλλοτε κάποιος που να του μοιάσει. Με ύψος 2.10, να μπορεί να ντριπλάρει, να σουτάρει τρίποντα, να πασάρει, να παίζει άμυνα. Είναι απίστευτο το ταλέντο του. Όταν χάσαμε στο Game 2 από τους Κλίπερς, ένιωσα ότι θα ήταν εκείνος που θα έπαιρνε την κατάσταση στα χέρια του. Και αυτό ακριβώς έκανε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.