Έμαθε τον αντίπαλό του ο Τσιτσιπάς (video)

Μεγάλες φιλοδοξίες έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το τουρνουά του Εστορίλ, όπου πέρσι προχώρησε έως τον ημιτελικό γύρο.

Ο 20χρονος Έλληνας πρωταθλητής που είναι Νο1 του ταμπλό, έχει περάσει άνευ αγώνα στο δεύτερο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό, Γκουίντο Αντρεότσι. 

Ο 27χρονος Αργεντινός που βρίσκεται στην 97η θέση της παγκόσμιας κατάταξης, νίκησε στον 1ο γύρο τον Ούγκο Ντελιέν με 6-3, 6-3. Την περασμένη εβδομάδα ξεκίνησε από τον προκριματικό γύρο του Μάστερς του Μόντε Κάρλο. Κατάφερε να μπει στο κυρίως ταμπλό, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο από το Νταβίντ Γκοφέν.

Κατά το παρελθόν, ο Τσιτσιπάς έχει νικήσει δύο φορές τον Αντρεότσι. Στις αρχές της χρονιάς, στο 2ο γύρο του Σίδνεϊ με 6-3, 6-4 και το 2017 στο Τσάλαντζερ της Γένοβας με το ίδιο σκορ.

Πιθανοί αντίπαλοι του Τσιτσιπά στο δρόμο προς τον τελικός θα είναι οι Ντε Μινόρ, Γκοφάν και Λάγιοβιτς. Επίσης στο Εστορίλ αγωνίζονται ο Φάμπιο Φονίνι (πρωταθλητής στο Μόντε Κάρλο) και ο Γκάελ Μονφίς.

Μιλώντας για το τουρνουά του Εστορίλ, ο Τσιτσιπά τόνισε: «Είναι ένα πολύ δυνατό ATP 250 τουρνουά όμως αυτό που το κάνει πιο ξεχωριστό είναι πως όλοι θέλουν να κερδίσουν. Για μένα αυτό είναι ένα έξτρα κίνητρο. Αντιμετωπίζοντας όλους τους δυνατούς παίκτες, μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις. Έχω ωραίες αναμνήσεις από αυτό το μέρος. Πέρυσι ένιωσα μεγάλη στήριξη και αυτό με κάνει να αισθάνομαι ωραία. Η πόλη είναι επίσης πολύ ωραία είπε ο περσινός ημιφιναλίστ της διοργάνωσης».

Δείτε πλάνα από την προπόνηση του Τσιτσιπά, καθώς και τις δηλώσεις του για το τουρνουά ΑΤΡ 250 της Πορτογαλίας.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.