Προετοιμασία με φόντο την Κύμη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου βάζει τα δικά του στοιχεία στις προπονήσεις του Άρη, με απώτερο στόχο να είναι έτοιμοι οι «κίτρινοι» στα κρίσιμα παιχνίδια.

Έχει ένα κακό κι ένα καλό για τον Βαγγέλη Αγγέλου το παιχνίδι που ακολουθεί για τον Άρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, εκτός έδρας (2/4). Το κακό είναι ότι δύσκολα μπορεί να ποντάρει σε αυτόν τον αγώνα για τους βαθμούς της νίκης. Το καλό είναι ότι μπορεί να δοκιμάσει πράγματα που θέλει εντός παρκέ απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ώστε να είναι έτοιμοι οι «κίτρινοι» για τα κρίσιμα από βαθμολογικής άποψης ματς, τα οποία ακολουθούν μετά.

Ο νέος προπονητής του Άρη ουσιαστικά προετοιμάζει την ομάδα του με φόντο τον εντός έδρας αγώνα με την Κύμη, στις 11 Απριλίου. Σε εκείνη την αναμέτρηση οι «κίτρινοι» θα επιδιώξουν αποκλειστικά τη νίκη, ώστε να κάνουν το μεγάλο βήμα για να ξεμπερδέψουν οριστικά από την περιπέτεια της επικίνδυνης ζώνης. Επομένως, το παιχνίδι με τους «πράσινους» που είναι μπροστά (2/4), αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Αγγέλου να τεστάρει χωρίς κανένα άγχος συστήματα, που θέλει να εφαρμόσει η ομάδα του από εδώ και πέρα ως το φινάλε της σεζόν.

Ο Έλληνας τεχνικός, επιπλέον, θέλει να ανοίξει ακόμη περισσότερο το ροτέισον της ομάδας του. Αυτό σημαίνει ότι επιθυμεί να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες, αλλά και να ενεργοποίησει ξανά τον Ομάρ Προύιτ, ο οποίος μοιάζει να είναι εκτός ομάδας εδώ και πολύ καιρό.     

Στο μεταξύ, από τη σημερινή (27/3) απογευματινή προπόνηση του Άρη απουσίασε εκ νέου, όπως και χθες, ο Στέλιος Πουλιανίτης. Ο νεαρός Έλληνας γκαρντ ταλαιπωρείται από ίωση και αυτό τον κρατάει εκτός αγωνιστικής δράσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.