Καλέργης για Σούπερ Λίγκα!

Πρόταση από σύλλογο της Σούπερ Λίγκας έχει δεχθεί ο Μανώλης Καλέργης, όπως αποκαλύπτει η ΠΑΕ Φωκικός, χωρίς ωστόσο να τον κατανομάσει.

Πρόταση από σύλλογο της Σούπερ Λίγκας έχει δεχθεί ο Μανώλης Καλέργης, όπως αποκαλύπτει η ΠΑΕ Φωκικός, χωρίς ωστόσο να τον κατανομάσει.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που φιλοξενείται στο σάιτ της ΠΑΕ, ο σύλλογος της Άμφισσας μετά την εμφάνιση του 21χρονου μεσοεπιθετικού στο ματς με τον Ηρακλή Ψαχνών, δέχθηκε προσφορά από ομάδα της πρώτης τη τάξει κατηγορίας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι η μεταγραφή δεν αποκλείεται να «κλειδώσει» έως τη Δευτέρα.
Στο μεταξύ, παρελθόν αποτελεί για τον Φωκικό ο Δημήτρης Σκόρδας. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς λόγους και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

«Η Φωκικός ΠΑΕ ανακοινώνει ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του Δημήτρη Σκόρδα. Ο παίχτης ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για προσωπικούς του λόγους. Το ευχαριστούμε για την προσφορά του και ευχόμαστε καλή επιτυχία στη συνέχεια της σταδιοδρομίας του», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.