Κοντά στον Βόκολο η Κέρκυρα

Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι η Κέρκυρα, με τις δυο πλευρές να έχουν ήδη την πρώτη τους συνάντηση.
01/08/2019 • 06:55
Ο Λεωνίδας Βόκολος
  • shares
Σε προχωρημένες επαφές με τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία είναι η Κέρκυρα, με τις δυο πλευρές να έχουν ήδη την πρώτη τους συνάντηση. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα του ΑΟΚ, Λάμπρο Γεωργακόπουλο, με τον οποίο συζήτησε το ενδεχόμενο συνεργασίας των δυο πλευρών. Στις τάξεις των “Φαιάκων” επικρατεί αισιοδοξία, πως το συγκεκριμένο θέμα θα τελειώσει θετικά. Από εκεί και πέρα, δημοσιεύματα θέλουν τον Ανδρέα Μπονόβα να έχει ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τάσο Βενέτη στο πόστο του τεχνικού διευθυντή. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
15/10/2019 • 07:11

Σύγκρουση κινήτρων και γοήτρου σε Ελσίνκι, Αθήνα και Στοκχόλμη

Η Βοσνία θέλει μόνον τη νίκη απέναντι στην Ελληνική ομάδα η οποία βρίσκεται σε στάδιο ανασύνταξης. Εξίσου δύσκολη η προοπτική νίκης των Φινλανδών. Υψηλής ανταγωνιστικότητας οι αναμετρήσεις σε Ρουμανία και Ελβετία