Πέλκας: «Ευλογημένος που σήκωσα το Κύπελλο ως αρχηγός!!»

Οι δημοσιεύσεις των νταμπλούχων Ελλάδας σταματημό δεν έχουν! Αυτήν τη φορά το νέο ... «χτύπημα» ήρθε από τον Δημήτρη Πέλκα.
12/05/2019 • 16:40
Ο Δημήτρης Πέλκας με το κύπελλο Ελλάδος στα χέρια του
  • shares

Οι δημοσιεύσεις των νταμπλούχων Ελλάδας σταματημό δεν έχουν! Αυτήν τη φορά το νέο ... «χτύπημα» ήρθε από τον Δημήτρη Πέλκα. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σε νέο μήνυμά του, που μαρτυρά εξίσου με τα προηγούμενα τη συναισθηματική του φόρτιση, ανέφερε:«Μετά το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και ΚΥΠΕΛΛΟ! Πρώτο DOUBLE στην ιστορία αυτής της ομάδας και νιώθω το λιγότερο ευλογημένος που σήκωσα το Κύπελλο ως αρχηγός!! Ευχαριστώ πολύ τον Στέλιο Μαλεζά που με δική του πρωτοβουλία βρέθηκα στο βάθρο όπως και τον Αντρέ που το ήθελε κ αυτός να σηκώσω εγώ το Κύπελλο!!!». Και φυσικά στα σχόλια έγινε ... χαμός με μπροστάρη τον Κάνιας, από κοντά τον συνεργάτη του κ. Λουτσέσκου, Γιώργο Τσονάκα, ενώ σε περίοπτη θέση βρίσκονται και τα ... συγχαρητήρια του Ευθύμη Κουλούρη.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.