Σισοκό: «Πρέπει να πάρουμε τίτλο»

Η κατάλληλη στιγμή για να συνέλθει αγωνιστικά η Παρί Σεν Ζερμέν και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου είναι τώρα, σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Σισοκό.

Η κατάλληλη στιγμή για να συνέλθει αγωνιστικά η Παρί Σεν Ζερμέν και να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου είναι τώρα, σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Σισοκό.
 
Η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει χάσει αρκετό έδαφος στο κυνήγι του πρωταθλήματος, αφήνοντας βαθμούς στα ματς με Μπορντό, Νανσί, Μαρσέιγ και Καέν. Με αυτό τον τρόπο επέτρεψε στη Μονπελιέ να τη ρίξει από την κορυφή του σαμπιονά.
 
«Περνάμε μία μικρή αγωνιστική κρίση. Πρέπει όμως να συνέλθουμε σύντομα. Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία και απομένουν εννέα τελικοί για να κερδίσουμε. Πνευματικά, πρέπει να αντιμετωπίσουμε σωστά την κατάσταση καθώς δεν έχουμε άλλο χρόνο για ζάσιμο. Από αυτό το Σαββατοκύριακο, πρέπει να δείξουμε ομαδικότητα και να νικήσουμε τη Νανσί», σχολίασε ο πρώην άσος της Γιουβέντους.
 
«Γνωρίζουμε τις δυνατότητες αυτής της ομάδας. Αν προχωρήσουμε όλοι μαζί προς την ίδια κατεύθυνση, θα κατακτήσουμε τον τίτλο. Αν θέλουμε η χρονιά να είναι επιτυχημένη, πρέπει να στεφθούμε πρωταθλητές», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.