Μάνταλος: "Νιώθω ντροπή" (video)

Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως ντρέπεται για τον τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ, η χρονιά έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο αλλά το μέλλον ανήκει στην Ένωση.
11/05/2019 • 23:40
Ο Πέτρος Μάνταλος
  • shares
Ο Πέτρος Μάνταλος τόνισε πως ντρέπεται για τον τρίτο χαμένο τελικό από τον ΠΑΟΚ, η χρονιά έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο αλλά το μέλλον ανήκει στην Ένωση. 

Αναλυτικά:

"Εφταιξε ότι δεν μπορέσαμε να κάνουμε τις ευκαιρίες που είχαμε γκολ. Θέλαμε το κύπελλο για τον κόσμο μας. Δεν θα σχολιάσω καν το γκολ που δεχτήκαμε, ακόμα και τώρα πιστεύω ότι είναι πέναλτι. Ισορροπημένο ήταν το ματς, ο ΠΑΟΚ είχε το σκορ, δεν μας άφησε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Όταν η ΑΕΚ δεν παίρνει τίτλο το μόνο που κρατάμε είναι η είσοδος στους ομίλους. Η χρονιά είναι αποτυχημένη.

Για τη συνέχεια δεν θα πρέπει να την επηρεάσει αυτή η χρονιά. Αυτή τη στιγμή ντρέπομαι αλλά η επόμενη μέρα είναι η πιο σημαντική αλλά πιστεύω στο μέλλον. Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά, μετά μείναμε πίσω στο πρωτάθλημα και η χρονιά δεν έκλεισε όπως θα θέλαμε. Μετά από ένα χαμένο τελικό τι αντιδράσεις να έχεις; πικρία και τίποτα άλλο. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε τον κόσμο στα μάτια, δεν αξίζαμε να χάσουμε. Το μέλλον μας ανήκει και τα επόμενα χρόνια θα δούμε την ΑΕΚ όπως της αρμόζει". 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία