Σίλβα: «Υπερήφανος για το ρεκόρ» (video)

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ιστορικό ρεκόρ συνεχόμενων νικών που έσπασε ο Ολυμπιακός.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το ιστορικό ρεκόρ συνεχόμενων νικών που έσπασε ο Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος τόνισε ότι αυτή η επίδοση τον κάνει υπερήφανο και είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και όσους την αγαπούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν κρύβω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για το ρεκόρ. Είναι κάτι σημαντικό όχι μόνο για τους παίκτες αλλά για όλους που αγαπούν τον Ολυμπιακό. Είναι λοιπόν κάτι που με κάνει πολύ περήφανο. Ήταν παιχνίδι που οι παίκτες κατάλαβαν το πλάνο μας και θέλαμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο. 

Είναι σημαντικό ότι το καταφέραμε αυτό που είχαμε πει πριν το παιχνίδι. Το πλάνο μας ήταν να παίξουμε με όλες τις γραμμές ποιο ανεβασμένες. Το καταφέραμε και την Πέμπτη και αυτό το πλάνο είχαμε, να κάνουμε την ομάδα πιο επιθετική. Νιώθω περήφανος αν και αυτό δεν είναι το πιο σημαντικό στοιχείο. Όταν πετυχαίνεις όμως κάτι τέτοιο σε κάνει περήφανο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η ομάδα και αυτή θα μας πάει μακριά. Ο Φορτούνης είναι παίκτης με ταλέντο, με μεγάλες δυνατότητες, αλλά το σύνολο μας έχει φτάσει εδώ. 

Στο επάγγελμα του προπονητή κρίνεσαι σε κάθε ματς. Απαντήσεις δίνεις μόνο στην ομάδα που εργάζεσαι. Θέλω να κατακτήσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό και όχι να δώσω απαντήσεις σε κάποιους άλλους. 

Το να δω τον αντίπαλο ή κάποιος συνεργάτης να πάει να δει είναι μέρος της δουλειάς. Δεν ασχολούμαι όμως από τώρα με αυτό το παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας καιρό για να σκεφτούμε αυτό το ματς». 

Οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

«Νομίζω για το παιχνίδι δεν έχουμε να πούμε πολλά. Τύχαμε σε έναν καταιγιστικό Ολυμπιακό του πρώτου ημιχρόνου, ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Μπορεί για εμάς να υπάρχει μία μικρή δικαιολογία: οι απουσίες. Για εμάς οποιαδήποτε απουσία είναι πολύ σημαντική. Αλλά αυτό δεν δικαιλογεί την εικόνα μας σήμερα. Κάναμε ένα από τα χειρότερά μας παιχνίδια, δεν ανταπεξέλθαμε στην πίεση. Ο Ολυμπιακός κέρδισε δίκαια. Το αφήνουμε πίσω αυτό το ματς, γιατί έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να βγάλουμε το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε αυτό το δεκαπενθήμερο». 

Για το γεγονός ότι ο Λεβαδειακός έκανε μόνο 4 φάουλ σε 90 λεπτά:
«Είναι ένα πρόβλημα που θα το αναλύσω με τα παιδιά. Ήμασταν πολύ σοφτ ως ομάδα. Για αυτό είπα ότι κάναμε πολλά λάθη, τα οποία έφεραν και τα γκολ του Ολυμπιακού. Ήμασταν τυχεροί που δεν δεχτήκαμε κι άλλα γκολ από κλασικές ευκαιρίες. Κάναμε κακό παιχνίδι, με πολλά λάθη και δίκαια χάσαμε. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε». 

Για το τετ α τετ με τον Κολοβό στο τέλος του αγώνα:
«Του έδωσα συγχαρητήρια. Χαίρομαι που παίζει. Του είπα να μην απογοητεύεται, να δουλεύει και θα δικαιωθεί, γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.