Χάμιλτον: «Μπορούμε τον τίτλο»

Αισιόδοξος πως η McLaren μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του εφετινού πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Λιουίς Χάμιλτον.

Αισιόδοξος πως η McLaren μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο του εφετινού πρωταθλήματος, εμφανίζεται ο Λιουίς Χάμιλτον. Ο Βρετανός πιλότος τόνισε πως είναι απογοητευμένος από τις εμφανίσεις του στους δυο προηγούμενους αγώνες, όμως κρατά τις δυο pole position που έχει κατακτήσει και πιστεύει πως μπορούν να αποτελέσουν οδηγό εν όψει της συνέχειας.

Αρχικά, ο Χάμιλτον τόνισε στην εφημερίδα «The Guardian»: «Θα έπρεπε να έχω 50 βαθμούς αλλά δεν έχω. Θα μου άρεσε να είχα 20 βαθμούς παραπάνω αλλά τουλάχιστον είμαστε σταθεροί και βρισκόμαστε μέσα στη μάχη. Πρέπει να είμαστε υπερήφανοι. Η ομάδα έχει κάνει φανταστική δουλειά, είμαστε οι ταχύτεροι στις κατατακτήριες και στους δύο αγώνες οπότε υπάρχουν πιο πολλά θετικά παρά αρνητικά».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τους επόμενους δύο αγώνες και θα προετοιμαστώ με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να βελτιώσω το ρυθμό μου στον αγώνα. Μίλησα στον Φερνάντο και στον Σέρτζιο μετά τον αγώνα και μου είπαν ότι είχαν πολλή υποστροφή στα σημεία που εγώ είχα πολύ υπερστροφή. Ίσως το set up του μονοθεσίου μου είναι πολύ επιθετικό, μάλλον θα πρέπει να κάνω μερικές αλλαγές για τους επόμενους δύο αγώνες. Ελπίζω να έχουμε μερικές αναβαθμίσεις για τη συνέχεια. Θα πάω πίσω στο εργοστάσιο και θα πιέσω τους ανθρώπους εκεί να ετοιμάσουν μερικά νέα πράγματα για τον επόμενο αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.