Η ΕΠΟ θέλει το VAR στον τελικό του κυπέλλου

Η διοίκηση της ΕΠΟ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες, προκειμένου να πάρει άδεια ώστε να χρησιμοποιηθεί το VAR στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στις 11 Μαΐου.
19/04/2019 • 07:52
var
  • shares
Η διοίκηση της ΕΠΟ έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες, προκειμένου να πάρει άδεια ώστε να χρησιμοποιηθεί το VAR στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, στις 11 Μαΐου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ελληνική ομοσπονδία κατέθεσε ήδη σχετικό αίτημα στην παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου και όπως όλα δείχνουν η FIFA θα δώσει τη συγκατάθεσή της, για να τη χρησιμοποίηση του VAR στο συγκεκριμένο ματς.

Οι ιθύνοντες της ΕΠΟ θέλουν να περιοριστούν τα λάθη στο συγκεκριμένο ματς από την πλευρά των διαιτητών. Παράλληλα, η ομοσπονδία αναμένεται να προχωρήσει στην ενοικίαση των σχετικών μηχανημάτων, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, έτσι ώστε να διεξαχθεί το τελικός. Στόχος της διοίκησης της ομοσπονδίας είναι το VAR να το χειριστούν Έλληνες διαιτητές στο συγκεκριμένο ματς και ήδη γίνονται σεμινάρια, ώστε να μάθουν τη χρήση του. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/10/2019 • 08:00

Απειλούν οι "κοιμισμένοι γίγαντες" σε Λισαβόνα, Άμστερνταμ και Χάντερσφιλντ

Καλά παιχνίδια περιμένουμε σε Άμστερνταμ, Μιλάνο και Λισαβόνα με μικρό αβαντάζ των γηπεδούχων αλλά τις Τσέλσι και Λιόν να "χτυπήσουν" στις όποιες ατέλειες των αντιπάλων τους. Παραγωγικά περιμένουμε και τα τρία ματς της Αγγλικής League One