Στο Φάιναλ-Φορ η Λούντβισμπουργκ (video)

Η Λούντβισμπουργκ απάντησε με το ίδιο νόμισμα στην Μπαϊρόιτ, επικράτησε με σκορ 89-77 στην Βαυαρία και υπερκαλύπτοντας το -5 από τον πρώτο αγώνα πανηγύρισε την πρόκριση στο Φάιναλ-Φορ του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η Λούντβισμπουργκ απάντησε με το ίδιο νόμισμα στην Μπαϊρόιτ, επικράτησε με σκορ 89-77 στην Βαυαρία και υπερκαλύπτοντας το -5 από τον πρώτο αγώνα πανηγύρισε την πρόκριση στο Φάιναλ-Φορ του Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Φωτοτυπία του πρώτου αγώνα ήταν το παιχνίδι του Μπαϊρόιτ, αλλά… από την ανάποδη. Η Μπαϊρόιτ μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε δημιουργία και σκοράρισμα από Λίνχαρτ και Ρόμπινσον και προηγήθηκε με 16-8 και ουσιαστικά έφτασε σε διψήφιο προβάδισμα (με βάση και το +5 από το πρώτο ματς). Εντούτοις η Λούντβισμπουργκ μάζεψε γρήγορα τη διαφορά ως το 20-20 του δεκαλέπτου.

Η αντεπίθεση των φιλοξενούμενων εκφράστηκε στην δεύτερη περίοδο, όταν με πίεση σε όλο το γήπεδο, κλεψίματα και αιφνιδιασμούς η διαφορά έφτασε ως τους εννέα πόντους (24-33), όμως ούτε αυτή έμελλε να κρατήσει. Η Μπαϊρόιτ περιόρισε τα λάθη της και έκλεισε το ημίχρονο μόλις στο -1 (42-43).

Το παιχνίδι ήταν αναμενόμενα νευρικό στο δεύτερο μέρος. Ένα σερί 5-0 της Λουντβισμπουργκ έφερε τη διαφορά πρόκρισης για αυτήν (51-59), αλλά με κορυφαίο τον Αιγύπτιο σέντερ Μαρεϊ η Μπαϊρόιτ έτρεξε επιμέρους 11-1 και έκλεισε το δεκάλεπτο μπροστά (62-60).

Η Λουντβισμπουργκ αναζητούσε έναν ήρωα από τον πάγκο για να της δώσει την κρίσιμη έξτρα ώθηση που χρειαζόταν και τον βρήκε στο πρόσωπο του Τζάστιν Σίαρς. Ο αθλητικός φόργουορντ – σέντερ «σεληνιάστηκε» στην τέταρτη περίοδο, έβαλε τους περισσότερους από τους 15 πόντους του σε αυτό το διάστημα απέναντι στον κουρασμένο Μαρεϊ και ήταν καθοριστικός για να φτάσει η διαφορά στους 11 για την Λουντβισμπουργκ (69-80) και λίγο αργότερα στο +13 (71-84), την ώρα που Λίνχαρτ και Γιορκ ήταν εκτός παιχνιδιού για την Μπαϊρόιτ.

Η Λουντβισμπουργκ προστάτεψε το μεγάλο προβάδισμα της και πήρε την πρόκριση, με τους παίκτες του Τζον Πάτρικ να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτο πρόκριση σε Φάιναλ-Φορ ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην ιστορία τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.