Το τελευταίο οχυρό

Την ευκαιρία να νικήσουν την μοναδική ομάδα, που τους έχει...ξεφύγει στο φετινό πρωτάθλημα έχουν απόψε (19:30, Novasports 1), οι παίκτες του Ολυμπιακού που υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Την ευκαιρία να νικήσουν την μοναδική ομάδα που τους έχει…ξεφύγει στο φετινό πρωτάθλημα έχουν απόψε (19:30, Novasports 1), οι παίκτες του Ολυμπιακού που υποδέχονται τον Αστέρα Τρίπολης στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Στον α΄γύρο οι ερυθρόλευκοι είχαν ηττηθεί 2-0 στην Τρίπολη και θέλουν απόψε να πάρουν μια μικρή εκδίκηση.

Φιέστα μπορεί να μην γίνει σήμερα στο Φάληρο αφού ο Παναθηναϊκός πέρασε χτες από το Ηράκλειο και η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου αναβάλλεται για λίγο αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει το γήπεδο για να αποθεώσει τους παίκτες και τον Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός σκέφτεται να παρατάξει, τον Μέγιερι κάτω από τα δοκάρια, τους Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μέλμπεργκ και Χολέμπας στην άμυνα, τους Ορμπάιθ, Μανιάτη και Μακούν στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση τους Μιραλάς, Αμπντούν και Τζεμπούρ ή Ντιόγο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κάρολ, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μοντέστο, Καζίμ-Ρίτσαρντς και Φουστέρ. Εκτός έμειναν οι Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Φετφατζίδης, Φέισα, Μόνχε, Ποτουρίδης, Δασκαλάκης και Μπάμποβιτς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.