Στον... αέρα το ΑΕΚ-Λαμία

Η ΕΠΟ μπορεί να ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας όμως σύντομα θα προβεί σε… διόρθωση.
0
Γιώργος Βασιλείου
20/03/2019 • 18:15
Στον... αέρα το ΑΕΚ-Λαμία
  • shares
Η ΕΠΟ μπορεί να ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών Κυπέλλου Ελλάδας όμως σύντομα θα προβεί σε… διόρθωση.

Και αυτό γιατί υπάρχει πρόβλημα με τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία που είναι προγραμματισμένος για τις 3 Απριλίου στις 21:30. Δύο ημέρες νωρίτερα όμως η Λαμία έχει αγώνα για το ελληνικό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη στις 19:00 τον Πανιώνιο. 

Σύμφωνα όμως με το άρθρο 22, παράγραφος 3α του ΚΑΠ: «Σε οποιαδήποτε περίπτωση, μια ομάδα δεν μπορεί να υποχρεωθεί να αγωνισθεί σε δεύτερο αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου Ελλάδος, πριν παρέλθουν δύο πλήρεις ημέρες από τη λήξη του πρώτου αγώνα, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται οι ημέρες διεξαγωγής του πρώτου και του δεύτερου αγώνα».

Πλέον υπάρχουν δύο λύσεις στον ορίζοντα. Ή θα μετατεθεί για τις 4 Απριλίου ο ημιτελικός ή ο αγώνας της Λαμίας με τον Πανιώνιο θα διεξαχθεί μία ημέρα νωρίτερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να συζητηθεί και στο ΔΣ της Λίγκας την Πέμπτη. 

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Ξάνθη

Κυριακή 25 Αυγούστου, 22:00

Live
25/08/2019 • 08:15

Ακλόνητα φαβορί με προϋπόθεση τα γκολ, Ρόμα, Σίτι, Παρί και Σταντάρ Λιέγης

Καλές ομάδες στο επιθετικό κομμάτι καλούνται να αντιμετωπίσουν προκειμένου να νικήσουν η Ρόμα, η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Σταντάρ Λιέγης. Πολύ πιο ανταγωνιστικά τα ματς στο Μόλντε της Νορβηγίας, στην Τουν της Ελβετίας και στο Τσβόλε της Ολλανδίας