Γιασικεβίτσιους: «Θα πρέπει να σφυρίξουν 50-50»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπογράμμισε πως οι διαιτητές θα πρέπει να σφυρίξουν 50-50 τους προημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υπογράμμισε πως οι διαιτητές θα πρέπει να σφυρίξουν 50-50 τους προημιτελικούς με τον Ολυμπιακό. Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε πως η Ζάλγκιρις αξίζει σεβασμό από τους διαιτητές, ενώ αναφέρθηκε και στην προετοιμασία της ομάδας του για τα ματς με τους Πειραιώτες, τονίζοντας πως δεν είχε χρόνο να δουλέψει πολύ με τους παίκτες του.

Αρχικά, ο Γιασικεβίτσιους τόνισε για τη διαιτησία: «Οι διαιτητές θα πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες. Το πιο σημαντικό είναι να μας δείξουν το σεβασμό που δικαιούμαστε. Θα πρέπει να σφυρίξουν 50-50».

Στη συνέχεια, ο Λιθουανός παίκτης υπογράμμισε: «Δεν είχαμε πολύ χρόνο για να προετοιμαστούμε, γιατί ήμασταν υποχρεωμένοι να παίξουμε τρεις φορές σε πέντε μέρες. Κάναμε ουσιαστικά δύο προπονήσεις και τώρα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να θυμηθούμε τις λεπτομέρειες. Πρέπει να πάμε να παλέψουμε, να προσπαθήσουμε να παίξουμε με καρδιά και μυαλό».

Ο «Σάρς» μίλησε και για τον Γιώργο Πρίντεζη: «Ο Πρίντεζης είναι από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρωλίγκα. Είναι δύσκολο να τον σταματήσεις στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα, αλλά το κυριότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε με αυτοθυσία. Δεν περιμένω να γίνει μια όμορφη σειρά. Δεν πιστεύω πως μπορείς να αποκλείσεις τον Ολυμπιακό παίζοντας όμορφα. Θα είναι μια πολύ σκληρή σειρά που θα κριθεί από τις λεπτομέρειες».

Τέλος, ο προπονητής της Ζάλγκιρις δήλωσε για το πόσο ρόλο θα παίξει η εμπειρία στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις: «Μπορεί να μην έχουμε πολλή εμπειρία από play off, αλλά αρκετοί από τους παίκτες μας έχουν αγωνιστεί σε δύσκολες έδρες και σε δύσκολες καταστάσεις. Σίγουρα η εμπειρία παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι ο μόνος παράγοντας που κρίνει ένα ζευγάρι και ελπίζω να μην είναι καθοριστική».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.