Ο Σταμάτης στο Jordan Camp

Μια θέση μεταξύ των δέκα κορυφαίων νεαρών μπασκετμπολιστών που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Jordan Camp, κέρδισε ο Δημήτρης Σταμάτης.

Μια θέση μεταξύ των δέκα κορυφαίων νεαρών μπασκετμπολιστών που θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Jordan Camp, κέρδισε ο Δημήτρης Σταμάτης.
Ο 16χρονος γκαρντ της Ευρυάλης (Α΄ ΕΣΚΑΝΑ), γιος του βετεράνου γκαρντ του Ολυμπιακού και του Πανελληνίου, Αντώνη Σταμάτη, βρέθηκε στο Λονδίνο, έκλεψε την παράσταση με τα κατορθώματα του και τον επόμενο μήνα θα ταξιδέψει στο Σάρλοτ των ΗΠΑ για να λάβει μέρος στο καμπ που διοργανώνει ο «θρυλικός» Μάικλ Τζόρνταν. Στο τουρνουά που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας, ο νεαρός -και διεθνής με την Εθνική Παίδων- τα πήγε κάτι παραπάνω από καλά και δικαίωσε όλους όσους λένε πως πρόκειται για ένα από τα κορυφαία ταλέντα της Ευρώπης.
Στο Λονδίνο βρέθηκε άλλος ένας νέος και ταλαντούχος Έλληνας μπασκετμπολίστας, ο συμπαίκτης του Σταμάτη στην Εθνική Παίδων, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο 15χρονος άσος του Αιγάλεω δεν κατάφερε φέτος να κερδίσει μια θέση στο Jordan Camp, αλλά θα λάβει μέρος και στο επόμενο τουρνουά που θα διεξαχθεί την επόμενη σεζόν, με στόχο να την κατακτήσει τότε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.