Γιασικεβίτσιους: “Εσείς δημιουργήσατε αυτή την ατμόσφαιρα” (video)

Με διαφορετικό τρόπο μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του στη Λιθουανία περί διαιτησίας, υποστήριξε με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Με διαφορετικό τρόπο μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις του στη Λιθουανία περί διαιτησίας, υποστήριξε με όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είναι απίστευτο να κερδίζουμε σε μια τέτοια έδρα και μια τέτοια ομάδα. Ελπίζω να κατάλαβαν τι εστί ατμόσφαιρα playoffs. Περιμένω σε 48 ώρες να είμαστε ακόμη καλύτεροι. Θα πρέπει να κάνουμε καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες και να διορθώσουμε κάποια λάθη. Οι παίκτες μου έδειξαν αποφασιστικότητα και χαρακτήρα. Για να προκριθούμε πρέπει να παίξουμε καλύτερα και πιο έξυπνα, να δίνουμε σημασία στη λεπτομέρεια και να μην θεωρούμε καμία κατοχή δεδομένη». 

Για το πόσο εύκολο είναι να μείνουν προσγειωμένοι οι παίκτες του: «Πάντα λέω πως είναι προσωπική ευθύνη του καθενός να μείνει προσγειωμένος. Είμαστε σε μια σειρά αγώνων, δεν γιορτάζουμε κάθε νίκη όπως στην κανονική περίοδο. Είμαστε σε διαδικασία εκμάθησης και οι παίκτες μου θα γίνουν καλύτεροι. Είναι σαν να παίζουμε δύο διπλά παιχνίδια σε δύο διαδοχικές εβδομάδες. Θεωρώ πως θα γίνουν καλύτεροι. Δική μου δουλειά είναι να τους κρατήσω προσγειωμένους. Την Παρασκευή θα δούμε έναν πιο έτοιμο και αποφασισμένο Ολυμπιακό, γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι». 

Για το αήττητο της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό και τους λόγους που γίνεται αυτό: «Καταλαβαίνω τη κατάσταση στην οποία βρίσκονται στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή. Δεν έχουν κερδίσει εδώ ομάδες όπως η Ζαλγκίρις ή η Εφές. Δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κάποιος ξεχωριστός λόγος για αυτές τις νίκες μας. Ξέρουμε την κατάσταση που είναι ο Ολυμπιακός. Έχουν κάποια προβλήματα. Ο Πρίντεζης πρόσφερε κάποια καλά λεπτά, θα είναι καλύτερος την Παρασκευή. Παίρνουμε κάθε παιχνίδι με τη σειρά. Κοιτάμε μόνο το επόμενο ματς, δεν είναι κλισέ, αλλά η μεγαλύτερη αλήθεια στο επάγγελμά μας: υπάρχει μόνο η επόμενη μέρα».

Σχετικά με τη διαιτησία τόνισε: «Εσείς δημιουργήσατε αυτή τη φασαρία. Με ρώτησαν στο Κάουνας κι απλά απάντησα. Έχω φίλους στην Αθήνα και μου είπαν πώς μεταφέρθηκαν εδώ οι δηλώσεις μου. Εσείς το παρουσιάσατε ότι εγώ απαίτησα 50-50 διαιτησία. Εγώ είπα ότι σε αυτές τις σειρές πρέπει να είναι οι καλύτεροι διαιτητές και να σφυρίζουν 50-50. Αυτό είναι το μόνο που ζητώ, είμαι σίγουρος πως αυτό είπε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος. Δεν είναι θέμα μετάφρασης, είναι ξεκάθαρο αυτό που είπα. Αλλά εσείς έχετε τη δύναμη. Σε κάθε ματς είναι 50-50».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.