Γιοβάνοβιτς: “Ξεχωριστή ημέρα”

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Λιόν, τόνισε πως η πρόκριση αποτελεί ξεχωριστή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Λιόν, τόνισε πως η πρόκριση αποτελεί ξεχωριστή στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου.

«Είναι μία τέλεια μέρα για την ομάδα μου. Είχαμε  την αίσθηση εμείς και όλος ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ. Είχαμε αγωνία και δεν περνούσε η ώρα για να ξεκινήσει το παιχνίδι. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική. Οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν σε μία εξαιρετική κατάσταση. Παλέψαμε μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε. Κάναμε μία ποδοσφαιρικά τέλεια ημέρα για όλους. Κάθε επιτυχία σε αυτό το επίπεδο είναι κάτι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία της ομάδας. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι το απολαμβάνουμε και πράγματι είναι μέρες ξεχωριστές για εμάς, αλλά και για όλους τους φίλους του ΑΠΟΕΛ όπου και να βρίσκονται».

Σε ότι αφορά το μπάτζετ και τη διαδικασία των πέναλτι είπε: « Δεν ασχολούμαι με τα μπάτζετ. Έχουμε να κάνουμε με ομάδες καλύτερες από εμάς και είναι μεγαλύτεροι σύλλογοι από εμάς. Είμαστε μία μικρή ομάδα με μεγάλη καρδιά, και αυτή η καρδιά, η θέληση, η διάθεση ο κόσμος μας οδήγησαν στην πρόκριση.  Δεν είπα κάτι στους παίκτες, όπως και δεν είπα στην παράταση. Τα παιδιά που χτύπησαν πέναλτι μου το ζήτησαν οι ίδιοι και ήταν γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Στα πέναλτι δεν μπορείς να προβλέψεις. Όσοι χτύπησαν πέναλτι το ήθελαν και είχαν αυτοπεποίθηση. Σε καμία περίπτωση δεν θέλω Μπαρτσελόνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.