Ανακοίνωσε Ματζουράκη!

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι από τη Δευτέρα ο νέος προπονητής της Καλλονής.

Ο Γιάννης Ματζουράκης είναι από τη Δευτέρα ο νέος προπονητής της Καλλονής. Ο πολύπειρος προπονητής αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση από τη διοίκηση του συλλόγου της Λέσβου και θα καθίσει για πρώτη φορά σε πάγκο ομάδας της Φούτμπολ Λιγκ.

Από την πλευρά του, ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα παραμένει στην «οικογένεια» της ΑΕΛΚ και θα εξακολουθήσει να είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«H ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή, Γιάννη Ματζουράκη, καθώς ο έμπειρος τεχνικός κάθεται για πρώτη φορά σε πάγκο Β’ Εθνικής κατηγορίας. Με αυτή την κίνηση θέτουμε τις βάσεις για την αγωνιστική πορεία της ομάδας μας τη νέα χρονιά.
Παραμένει στο τεχνικό σχήμα και ο Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Ο Γιάννης Ματζουράκης γεννήθηκε στις 15 Ιουνίου του 1949. Έχει  στο παλμαρέ του διόλου ευκαταφρόνητες συνεργασίες με μεγάλους συλλόγους στην Ελλάδα και την Κύπρο. Συγκεκριμένα έχει διατελέσει προπονητής της Ξάνθης, της Λάρισας, της Καβάλας, της Βέροιας, του Πιερικού, της Ομόνοιας Κύπρου ενώ με τον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό  Πειραιώς κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Η πρώτη του θητεία στην Ξάνθη ήταν από το 1996 έως το 1999 όταν και μετακόμισε στον Ολυμπιακό για να επιστρέψει το 2004 όπου αρχικά είχε ρόλο τεχνικού διευθυντή και στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο της έως το ξεκίνημα της σεζόν 2006-2007 έχοντας οδηγήσει τους ακρίτες στην έξοδό τους στο Κύπελλο UEFA».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.