Εντείνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες του Έβρου


Με αποκλεισμό του κόμβου Καστανέων-Ριζίων (γέφυρα) και του τελωνείου του Ορμενίου στην Ορεστιάδα από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 έως τις 9.00 το απόγευμα και του νότιου κόμβου Διδυμοτείχου (έξοδος προς Ψαθάδες) από τις 12.00 έως τις 3.00 και από τις 6 έως τις 9.00, συνεχίστηκαν σήμερα οι αγροτικές κινητοποιήσεις στο βόρειο Έβρο.

Όσον αφορά στις αυριανές κινητοποιήσεις σύμφωνα με τον πρόεδρο του αγροτικού συλλόγου Διδυμοτείχου, Βασίλη Καμπρούδη, αυτές θα αποφασιστούν απόψε στην Κομοτηνή όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με το πανελλήνιο συντονιστικό όργανο.

Στο μεταξύ στην Κομοτηνή μετέβη σήμερα ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Κώστας Αλεξανδρής προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή αγροτικών μηχανημάτων του όμορου νομού για τον σε 24ωρη βάση αποκλεισμό, από αύριο, του τελωνείου των Κήπων. Σήμερα στο τελωνείο δεν υπήρχε δυνατότητα διέλευσης των οχημάτων από τις 12.00 έως τις 2.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 έως τις 9.00 το απόγευμα. Ο κ. Αλεξανδρής ανακοίνωσε και την ενίσχυση του μπλόκου στο αεροδρόμιο όπου προς το παρόν τα παρατεταγμένα τρακτέρ δεν έχουν προχωρήσει σε αποκλεισμό του οδικού δικτύου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.