Έτοιμος ο Παπαδόπουλος για Παναθηναϊκό

Στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος την Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα ο Πίτου.

Στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα τέθηκε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ο οποίος την Δευτέρα προπονήθηκε κανονικά και είναι έτοιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Δύσκολα ο Πίτου.

Μία μέρα μετά την πρώτη μεγάλη νίκη της σεζόν για τον Ατρόμητο, ο Τραϊανός Δέλλας είδε με ικανοποίηση τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να προπονείται κανονικά, καθώς ξεπέρασε το σφίξιμο που τον ταλαιπώρησε στον δικέφαλο και είναι κανονικά στην διάθεσή του.

Έτσι μοναδικός αμφίβολος είναι ο Πίτου Γκαρσία ο οποίος ναι μεν προπονήθηκε κανονικά αλλά ακόμα είναι επίφοβο να αγωνιστεί καθώς οι συστάσεις από το ιατρικό τιμ είναι να αποφεύγει τις μονομαχίες που μπορούν να προκαλέσουν υποτροπή στον τραυματισμένο του ώμο. 

Στις τάξεις των κυανολεύκων υπάρχει ικανοποίηση για την νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και για την απόδοση σε τρίτο σερί ματς με μια από τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Πλέον το μυαλό όλων είναι στραμμένο στον “τελικό” με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του κυπέλλου, ενώ ακολούθως υπάρχει το παιχνίδι του Σαββάτου με την Βέροια το οποίο θεωρείται επίσης ως “τελικός” για την ομάδα καθώς πρόκειται να κρίνει εν πολλοίς το τελευταίο τρίτο του πρωταθλήματος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.