Καζλάουσκας: Ο κορυφαίος Ολυμπιακός και ο… Σπανούλης

Έχει κι αυτός μια εμπειρία από τον Πειραιά. Ο Γιόνας Καζλάουσκας έχει καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και γνωρίζει πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για την ΤΣΣΚΑ.

Έχει κι αυτός μια εμπειρία από τον Πειραιά. Ο Γιόνας Καζλάουσκας έχει καθίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο και γνωρίζει πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα για την ΤΣΣΚΑ. Ιδίως αν δε δώσουν την απαραίτητη προσοχή στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο τεχνικός της «ομάδας του στρατού» είπε τα καλύτερα για την παλιά ομάδα του. «Όλα ξεκινούν από την αρχή, είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω την πρώτη φάση, γιατί αλλιώς θα μπλέξουμε. Έχω περάσει από τον Ολυμπιακό οπότε ξέρω πόσο δυνατή είναι στην έδρα τους. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως κι αυτά κόντρα στον Παναθηναϊκό στην Αθήνα».

Εξηγώντας για ποιο άλλο λόγο οι Πειραιώτες είναι επικίνδυνος αντίπαλος, ο Καζλάουσκας ανέφερε πως «ο Ολυμπιακός είναι από τις κορυφαίες ομάδες, μία εκ των δύο καλύτερων στην Ελλάδα. Δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, όπως και σε καλούς παίκτες με εμπειρία. Ο Σπανούλης στέκεται μόνος ανάμεσά σου, που ηγείται της ομάδας και το αποτέλεσμα εξαρτάται από εκείνον. Οπότε η άμυνα στον Σπανούλη είναι το “κλειδί”». 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.