«Έπρεπε να επιστρέψουμε στις νίκες»

Στην αναγκαιότητα της νίκης μετά το ισόπαλο 0-0 παιχνίδι με τη Δόξα για το πρωτάθλημα στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου.

Στην αναγκαιότητα της νίκης μετά το ισόπαλο 0-0 παιχνίδι με τη Δόξα για το πρωτάθλημα στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη τύπου. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στον Φρανσίσκο Γέστε, σχολίασε τη μη χρησιμοποίηση του Δασκαλάκη και τέλος μίλησε για την αγωνιστική ετοιμότητα του Ντιόγκο.

«Εκτός από την πρόκριση, αν και γνωρίζαμε πως ο Θρασύβουλος είναι ομάδα καλύτερης κατηγορίας, ξέραμε πως έπρεπε να κερδίσουμε μετά από ό,τι πάθαμε χθες. Είχαμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε 2-3 ποδοσφαιριστές που δεν παίζουν συχνά. Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που, όπως πολλές άλλες όταν έρχονται στο Καραϊσκάκη, έπαιξε κλειστά. Το δυσκολότερο είναι να σκοράρεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Αν έρθει ένα γρήγορο γκολ ανοίγεις το παιχνίδι κι έχεις ένα πλεονέκτημα.

Προχθές κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι, αλλά για να μιλάμε για πτώση της απόδοσης πρέπει να υπάρχουν περισσότερα τέτοια παιχνίδια. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς, όπως κάνουμε πάντα. Μας κακοφάνηκε η ισοπαλία με τη Δόξα. Ήταν σαν να χάσαμε. Είσαι υποχρεωμένος να ξεπερνάς τέτοια αποτελέσματα και πιστεύω πως το έχουμε ξεπεράσει. Ακόμη κι αν είχαμε χάσει με 5-0 από τη Δόξα, θα ήμασταν έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός.

Για τη χρησιμοποίηση του Γέστε, που πολλοί θεώρησαν πως είναι ξένο σώμα μετά το ματς με τη Δόξα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε: «Ο Γέστε είναι ένας παίκτης που τον ξέρουμε. Σήμερα έπαιξε καλά. Έχει χαρίσματα με την μπάλα στα πόδια. Δεν οφείλεται σε αυτόν η ισοπαλία με τη Δόξα, αλλά σε πολλά πράγματα. Για όσο είναι μαζί μας, εμείς θα τον αξιοποιήσουμε».

Ερωτηθείς για τη μη χρησιμοποίηση του Σήφη Δασκαλάκη, απάντησε: «Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά προτίμησα τον Μέγιερι. Δεν μπορείς να παίξεις με δύο τερματοφύλακες.».

Τέλος, για την αγωνιστική κατάσταση  του Ντιόγκο, ανέφερε: «Ο Ντιόγκο έχει έρθει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, γιατί συμμετείχε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Δεν ξέρω αν θα είναι στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό. Ελπίζω να βρεθεί μία λύση με κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα για να τον έχω στη διάθεσή μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.