Τεσσάρα το Βέλγιο στην Κόστα Ρίκα, ανησυχία για Αζάρ

Συνεχίζει την αήττητη πορεία του το Βέλγιο και στα φιλικά!Το συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ επικτράτησε της Κόστα Ρίκα με 4-1 λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα των δύο χωρών στο παγκόσμιο κύπελλο.

 Στις Βρυξέλλες η Κόστα Ρίκα άνοιξε το σκορ με τον Μπράιαν Ρουίζ στο 24ο λεπτό. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και ο άσος της Νάπολι Ντρις Μέρτενς ισοφάρισε σε 1-1.
Σκυτάλη λίγο πριν φύγει το πρώτο ημίχρονο πήρε ο Ρομέλου Λουκάκου όπου ύστερα από ασίστ του Μέρτενς έδωσε το προβάδισμα στους ”κόκκινους διαβόλους”.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτνετ ανέβασε το δείκτη τυο σκορ στο 3-1 αρχίζοντας να βάζει για το Βέλγιο γερές βάσεις για την νίκη. Στο 64ο διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με τον επιθετικό της Ντόρτμουντ Μίτσι Μπατσουαγί να μπαίνει ως αλλαγή στο 52ο και λίγο αργότερα να γράφει και αυτός το όνομα του στην λίστα με τους σκόρερ.
Ανησυχία έχει προκαλέσει ο τραυματισμός του Εντέν Αζάρ που χτύπησε και αντικαταστάθηκε στο 70ο από τον Μούσα Ντεμπελέ. Η κατάσταση του άσου της Τσέλσι θα εκτιμηθεί την Τρίτη το πρωί.

Το Βέλγιο βρίσκεται σε όμιλο με την Αγγλία, την Τυνησία και τον Παναμά όπου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του στο Μουντιάλ στις 18 του μηνός.

Η Κόστα Ρίκα είναι σε όμιλο με Βραζιλία, Ελβετία και την Σερβία όπου αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της στις 17 Ιουνίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.