Πολυτιμότερος του Φεβρουαρίου ο Τσίμιροτ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Φεβρουάριο, από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο Γκόικο Τσίμιροτ αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα Φεβρουάριο, από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ. Ο μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά κερδίσει τη συγκεκριμένη ψηφοφορία για δεύτερη φορά, αφού είχε βρεθεί στην κορυφή και τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η σχετική ανακοίνωση του «Δικέφαλου» του Βορρά: «Ήταν ένα δύσκολο διάστημα το οποίο έκλεισε θετικά. Ποιος όμως ήταν ο 11888 MVP του ΠΑΟΚ για τον Φεβρουάριο; Το κοινό του paokfc.gr ανέδειξε ως πολυτιμότερο τον Γκόικο Τσίμιροτ.

Στην πρώτη του σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο νεαρός Βόσνιος έχει αρχίσει να δείχνει στο γήπεδο τα στοιχεία που έκαναν τον Δικέφαλο να τον αποκτήσει από τη Σαράγεβο. Καλός στ’ ανασταλτικά του καθήκοντα ως εξάρι μπροστά από τα στόπερ και καθοριστικός δημιουργικά ως οκτάρι που έχει το βλέμμα μπροστά και μπορεί να ελέγξει το ρυθμό και να τροφοδοτήσει τους επιθετικούς. Τον Φεβρουάριο ο Γκόικο Τσίμιροτ  ήταν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ σε απόδοση και σημείο αναφοράς στη μεσαία γραμμή με πολύ καλή απόδοση στα ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπου, μάλιστα, σκόραρε κι ένα υπέροχο γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον 11888 MVP παρά τον ισχυρό ανταγωνισμό σάρωσε στις προτιμήσεις των φίλων του paokfc.gr συγκεντρώνοντας το 68,24% αφήνοντας πίσω τον Δημήτρη Πέλκα που στο εν λόγω διάστημα πέτυχε δύο τέρματα και τον μαχητή Μιγκέλ Βίτορ , ο οποίος με το πάθος του και την συνέπειά του βοήθησε πολύ την ομάδα. Αυτός ήταν και ο δεύτερος ατομικός τίτλος για τον Τσίμιροτ , ο οποίος είχε αναδειχτεί 11888 MVP τον Δεκέμβριο. Ο νεαρός Βόσνιος ανεβάζει κατακόρυφα τις… μετοχές του, κατάφερε να πείσει τον προπονητή της Εθνικής Βοσνίας να τον επαναφέρει στις κλήσεις αλλά στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να αγωνιστεί. Διαβάστε στο δεύτερο τεύχος του Toumba Magazine που κυκλοφορεί από τα PAOK FC Official Stores και το store.paokfc.gr με δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα, ένα αφιέρωμα στην ζωή του Τσίμιροτ.  

Η λίστα των 11888 MVP: 
Ιούλιος: Δημήτρης Πέλκας 
Αύγουστος: Ρόμπερτ Μακ 
Σεπτέμβριος: Γιώργος Τζαβέλλας 
Οκτώβριος: Γκάρι Ροντρίγκες 
Νοέμβριος: Γκάρι Ροντρίγκες 
Δεκέμβριος: Γκόικο Τσίμιροτ 
Ιανουάριος: Χάρης Χαρίσης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.