Επιστρέφει ο Κόκε!

Κι όμως είναι αληθινό! Ο Σέρχιο Κόκε, εννέα μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Αρη, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του σε αυτόν!

Κι όμως είναι αληθινό! Ο Σέρχιο Κόκε, εννέα μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Αρη, βρίσκεται ένα βήμα πριν από την επιστροφή του σε αυτόν! Το θέμα αναδείχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής από ισπανική ιστοσελίδα και δεν διαψεύδεται. Το δημοσίευμα της rayoherald.com αναφέρει: 

 «Ο Κόκε μπορεί να επιστρέψει στον Άρη. Συζητά με τον ελληνικό σύλλογο και βρίσκεται πολυ κοντά σε συμφωνία. Ο Κόκε θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι τη Δευτέρα για να αποδεσμευτεί τυπικά από τη Ράγιο Βαγιεκάνο, με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει, αλλά η αργία της Παρασκευής ανέβαλε τις εξελίξεις. Από την στιγμή που δεν προχώρησε η επιλογή της μεξικανικής Πουέμπλα, επειδή δεν του έδινε την προκαταβολή που εκείνος ζητούσε, ο παίκτης μοιάζει να έχει προορισμό την Ελλάδα. Ο Κόκε δέχθηκε το τηλεφώνημα που ήθελε περισσότερο απ` όλα, αυτό του Άρη Θεσσαλονίκης. Ο σύλλογος όπου θεωρείται είδωλο και στον οποίο έζησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ξανά»!

Και καταλήγει: «Πιο μακριά βρίσκονται οι δύο προτάσεις που του έγιναν από την Κύπρο. Παρότι ο ΑΠΟΕΛ -που είναι ένας από τους ενδιαφερόμενους- του προσφέρει το δέλεαρ της συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο παίκτης δεν δείχνει να πείθεται. Εξάλλου, μία τέτοια κίνηση από πλευράς του θα δυσκόλευε τη μελλοντική εκπλήρωση της επιθυμίας που πάντοτε εξέφραζε ο Κόκε και δεν είναι άλλη από το να κλείσει την καριέρα του στον Άρη»!

Η επαναδραστηριοποίηση του Γιάννη Κόντη, φαίνεται πως είναι το κλειδί της ιστορίας, με τον Κόκε να θέλει όσο τίποτα την επιστροφή του «Βικελίδης», με διαφορετικά, ασφαλώς οικονομικά δεδομένα, σε σχέση με το προηγούμενό του συμβόλαιο. Αναμένονται οι εξελίξεις.   


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.